latica
Ističe se
- Poruka
- 2.095
Demantujem da postoje samo zabeEnfroz2891.:Ne.Sretja nas ne cheka ni ispred nosa ni iza sedam gora i sedam mora.
Postoje samo vishe ili manje lepe/ruzne zabe.

A tek lepe/ruzne nema veze
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Demantujem da postoje samo zabeEnfroz2891.:Ne.Sretja nas ne cheka ni ispred nosa ni iza sedam gora i sedam mora.
Postoje samo vishe ili manje lepe/ruzne zabe.
latica:Ceka li nas obicno sreca ispred nosa, neke mozda i ceo zivot?
I jesu li imale svrhu sve one zabe? :-D
topmodelsica:Ako se brzo porodis onda sreca ocekuje samo tovje dete a ti zavrsavas, tu je kraj za tebe, to je moja teorija.
ebes ga ne kontamAleksej_BASO:NE mesaj zabe i babe!
Hvala lepo :wink:Buggy:Nisam video tvoje oci ali ipak verujem da je onaj ire..bla,bla negativac.
Zelim ti srecu u zivotu i u novoj(staroj) vezi !![]()
CMOK
A joj kad te bude strefilo :smile: :wink:Samantha Jouns:ja uvek imam utisak da se ovakve stvari svima desavaju samo NE meni.......![]()
Joj hvala :-DCharlotte:Bas je lepo sto si se zaljubila Latice...
Neka traje jos dugo, dugo...
Buggy:Modelsice,nisi ti losha,samo ipak bi trebala posetiti doktora i izneti mu sve tvoje teorije!
Thanks frozen :-DEnfroz2891.:Latice,ja netju da ti chestitam da ne ureknem.:razz:
Ako ne bude slushao samo "shtap&shargarepa" pristup...kod nas i kuchitja to pali svaki put!
topmodelsica:Doktor je rakao da sam neodgovorna, izgleda mi da su i doktori tradicionalisti, nista sto sam odgovorna za decka, i za bivseg, i za jos jednog, i za ljubav.Oni cene odgovornost prema skoli.