O ženama

O izgubljenosti ambiciozne žene u jedinici vremena.. O vektorima kasnije...

- - - - - - - - - -

Ok idem ja sad polako.. Mislim.. rešiće priroda to sama.
muskarci ceto zaboravljaju jednu stvar, a to je da neambiciozna zena moze da bude i nesposobna, pa posledivno i neambiciozna
poznajem i mnoge sposobne, a neambiciozne, pa ne vidim ni da su one u nekoj prednosti u odnosu na ove ambiciozne

postoji i jedna (cesto pogresna) pretpostavka, a to je da ce se zena koja nije ambiciozna imati vise volje i energije za porodicu npr, a mnoge nisu ni za sebe ni za druge, jednostavno nemaju motivaciju, volju, energiju...

pretpostavka da zena koja je ambiciozna ne nalazi zadovljstvo u zivotu je besmislena
ono sto je za nju zadovoljstvo, ona ocigledno nalazi inace se ne bi bavila time cime se bavi

mnogo je predrasuda i nekapiranja ove teme...
uopstavanja, pogresni zakljucci...

- - - - - - - - - -

Ovo je mali socialni ekpseriment. Drago mi je da su neke žene prepoznale reči odnosno vrednosti našeg i jednog od najvećih umova današnjice.. NIkole Tesle. Jer u suprotnom mnogi bi pomislili da je on oštećena empatična budala kojoj je mnogo teško.

Preporučujem da kliknete da link i pročitate ovaj članak. >> LINK
ne znamo da li je bio ostecena empaticna budala
to sto neko ima genijalan intelekt ne govori bas nista o njegovoj psihickoj stabilnosti, a na osnovu onoga sto nam je dostupno i nije bas neki autoritet iz oblasti m/z odnosa

- - - - - - - - - -

zamisli kad nijednoj nije baka uzor tuzno
otkud znas?

U njenom životu nema zadovoljstva. Ambiciozna je, često preko svojih prirodnih sposobnosti, da dostigne sve što želi. Žene prečesto zaboravljaju da ne mogu sve da budu primadone i filmske zvezde...

Pa prvo ambicija(i stav o sebi) i realnost se(i kod muskarca i zena)
cesto razlikuju..
Ali isto tako ce ljudi sa prenaduvanim egom dalje da dogurujau od ovih drugih jer cesce:nemaju nekih moralnih granica,i vise su borbeni od onih sto nemaju ciljeve u zivotu..
A sad biti primadona i imati ambicije ne mora da se poklapa..Tj pitanje je da li osoba zna koliko je sposobna za sta,neko je rodjen za glumca neo za kuvara neko je vrstan prodavac...
Ali iluzije o svom liku i delu nisu vezane iskljucivo za jedan pol..
A to sto negdepise da je Tesla to rekao ne znaci :
1.da je to tacno(da je to stvarno njegova izjava)
2.i ako jeste,ne znamo u kom kontekstu ju je dao(mozda su ga smaraleneke glupace u restoranu kako hoce da budu filmske dive,a recimo takveispade nije dozivljavao od muskaraca....)

E i da koja je poenta teme,ko ti drma kavez i kako i ako hoces dajenadjemo i :batina: vazi al ja radim samo za cokoladice XD

- - - - - - - - - -

:orkestar: saseci joj krila dabi tvoja bila,
na ringishpilu samo na konju oooooj...:orkestar::lol:

Poslednja izmena:
pa ja iz ovog opisa ne znam nijednu babu posebno net da je koristila,a i da je imala ambicije to bi bilo kako da joj sledeca zimnica ispadne bolja
U njenom životu nema zadovoljstva. Ambiciozna je, često preko svojih prirodnih sposobnosti, da dostigne sve što želi. Žene prečesto zaboravljaju da ne mogu sve da budu primadone i filmske zvezde...

Back