gost 36952
Elita
- Poruka
- 17.066
muskarci ceto zaboravljaju jednu stvar, a to je da neambiciozna zena moze da bude i nesposobna, pa posledivno i neambicioznaO izgubljenosti ambiciozne žene u jedinici vremena.. O vektorima kasnije...
- - - - - - - - - -
Ok idem ja sad polako.. Mislim.. rešiće priroda to sama.
poznajem i mnoge sposobne, a neambiciozne, pa ne vidim ni da su one u nekoj prednosti u odnosu na ove ambiciozne
postoji i jedna (cesto pogresna) pretpostavka, a to je da ce se zena koja nije ambiciozna imati vise volje i energije za porodicu npr, a mnoge nisu ni za sebe ni za druge, jednostavno nemaju motivaciju, volju, energiju...
pretpostavka da zena koja je ambiciozna ne nalazi zadovljstvo u zivotu je besmislena
ono sto je za nju zadovoljstvo, ona ocigledno nalazi inace se ne bi bavila time cime se bavi
mnogo je predrasuda i nekapiranja ove teme...
uopstavanja, pogresni zakljucci...
- - - - - - - - - -
ne znamo da li je bio ostecena empaticna budalaOvo je mali socialni ekpseriment. Drago mi je da su neke žene prepoznale reči odnosno vrednosti našeg i jednog od najvećih umova današnjice.. NIkole Tesle. Jer u suprotnom mnogi bi pomislili da je on oštećena empatična budala kojoj je mnogo teško.
Preporučujem da kliknete da link i pročitate ovaj članak. >> LINK
to sto neko ima genijalan intelekt ne govori bas nista o njegovoj psihickoj stabilnosti, a na osnovu onoga sto nam je dostupno i nije bas neki autoritet iz oblasti m/z odnosa
- - - - - - - - - -
otkud znas?zamisli kad nijednoj nije baka uzor tuzno