O ženama

Konj_na_belom_princu

miriomorfoskoptičar
Moderator
Poruka
79.874
U njenom životu nema zadovoljstva. Ambiciozna je, često preko svojih prirodnih sposobnosti, da dostigne sve što želi. Žene prečesto zaboravljaju da ne mogu sve da budu primadone i filmske zvezde...

Da li je san žene da dostigne ili prestigne muškarca?

zena moze nesto sto muskarac ne moze
zena ima jajnu celiju, muskarac spermatozoid
zena moze da rodi, muskarac ne moze
zena moze da doji, muskarac ne moze
sve ostalo mogu oba pola
a opstanak ljudske vrste se na kraju svede na prostu reprodukciju
civilizacija je napredovala dovde, dalje ne daju
sad posle treceg svetskog covek ce ponovo u pecine i iz pocetka od kamenog doba
trenjem dva kamena - opaaaaa evo je vatra..

danasnja zena mora da
radi kao konj
trpi kao anđeo
misli kao dama
reaguje kao sef

i opet ne valja...

ccc

muskarci

a to da li je savrsentsvo dostizno - pa nije, ali ne znam Konju ni ko ga juri...

Da sam empaticna na budale rekla bih da je tuzno koliko je postavljac ostecen, vuklja teret na sebi i propusta zivot dok koraca zaslepljen mrznjom
Al nisam, pa cu samo reci - ne kaki, zovi tu koja te ostetila nahebi joj se nane malo, laknuce ti mozda

Ovo je mali socialni ekpseriment. Drago mi je da su neke žene prepoznale reči odnosno vrednosti našeg i jednog od najvećih umova današnjice.. NIkole Tesle. Jer u suprotnom mnogi bi pomislili da je on oštećena empatična budala kojoj je mnogo teško.

Preporučujem da kliknete da link i pročitate ovaj članak. >> LINK

Ovo je mali socialni ekpseriment. Drago mi je da su neke žene prepoznale reči odnosno vrednosti našeg i jednog od najvećih umova današnjice.. NIkole Tesle. Jer u suprotnom mnogi bi pomislili da je on oštećena empatična budala kojoj je mnogo teško.

na pdf muskarci uz gnusanje zakljucan je njegos, a ovde ti ni tesla nece mnogo bolje proci :lol:

je l tesla ono bese imao veliku i srecnu porodicu

Back