O vozačima

gost 129086

Buduća legenda
Poruka
27.221
O VOZAČIMA (Ivo Andrić)

Nigde bolje i brže ne možete upoznati čoveka, njegovu pravu narav, karakter i ćud, njegovu "dušu", nego kad ga posmatrate dok sedi za volanom automobila i vozi.

Sedeći pored njega jedan sat, vi ćete bez reči i razgovora saznati o njemu više nego za mesec dana stalnog druženja.

Ivo Andrić

I ja se slažem. :mrgreen:

Ima tu nesto mada covjeka treba posmatrati u raznim situacijama .Kola vozim racionalno i smireno , ali motorom
jurim kao vjetar .Psiholozi bi imali prilicno problema da me desifriraju !:)

ja vozim poprilicno njezno, al kad poludim poludim. najvise mrzim cekanje na semaforu, pa onda tu pretichem i uvaljujem se kao divljak, ali ne da neko drugi mora da koci zbog mene, ili da nekog ugrozavam, nego iskoristim neciju sporu reakciju. i onda taj iza svira kao shta se ubacujes, al svira zato sto vidi kako je retardiran i spor, pa mu je krivo sto je neko sposobniji. dakle sviraju zbog sujete. meni kad neko uleti ispred, a ne moram da kocim, uopste se ne nerviram.

uff ja imam mnogo stilova voznje ..sve zavisi od raspolozenja,kad sam iznerviran vozim 'malo' brze ali nekad se vucem kao puz ....to me smiruje,lagana voznja ..neka lagana muzika i mogao bi se voziti cijeli dan tako

O VOZAČIMA (Ivo Andrić)

Nigde bolje i brže ne možete upoznati čoveka, njegovu pravu narav, karakter i ćud, njegovu "dušu", nego kad ga posmatrate dok sedi za volanom automobila i vozi.

Sedeći pored njega jedan sat, vi ćete bez reči i razgovora saznati o njemu više nego za mesec dana stalnog druženja.

Ivo Andrić

I ja se slažem. :mrgreen:

Upravo tako.

Back