O-ve-ren alkoholom........

na jednoj svadbi tj jedinoj na koju sam bila pozvana kao odrasla osoba a ne rodbinski
popijem jednu neku rakiju, pomislim nije ovo loshe (obojena zuta). taman je ovo malo zagrejalo
uzmem drugu i to me razbi, napila sam se
medjutim mislim da se nije videlo osim sto sam bila poljuljana bila sam pribrana
igrala sam kolo sve, nisam pravila ni gafove
osim shto je bilo tako... mutno. i drzalo me to celu svadbu
ne znam el su me primetili da sam cudna?
hm... mozda mi se zato ta drugarica nije javljala posle. ali nisam nista razbila, opsovala, .... niti sam imala utisak da se drugi chude
a nikad se nisam drogirala. mozda treba da pochnem ali nemojte mi nuditi

Taj osecaj je meni najbolji deo pijanstva,... ako ostanes na tome provedes se kao nikad... dovoljno da se prepustis, a nedovoljno da napravis haos :D

litar vina + - cl ne fali ništa al sam tragična. sutra mi ne valja
litar piva ili više nema promene u odlukama al sam troma i spora i ne paše, al sve drugo oke
maksimalno 4.5 rakije, nema promene u odlukama al bi igrala dok ne padnem u kolaps. ali i dalje sam namćor
absent tačno 6 čašica nikad nisam preko, radi isto ko rakija, samo što mi i zuji u glavi ako je muzika glasna i teško spavam i jakojako loše spavam i ne sanjam i budim se i znojim. ali najviše od svega volim daga pijem
vodka nikad nisam čistu više od jedne popila al mi muka u pi čku materinu kad je čistu pijem. ovako kombinacije može-
long kokteli svi može :)))) to mi je omiljeno i ništa mi ne fali samo slatka omamljenost, a najviše volim paris depression

ebote ti imash 19 godina i popijes 4.5 rakije i nista

kuda ide ovaj svet kakav si iskusan alkos

:I

jednom sam bila na prijemu u stranoj ambasadi : ) po nekoj kulturnoj muzickoj liniji mislim nisam jedina bila. i bio je koktel onako ukusan. i picenca
i popila sam prvo dzin tonik pa onda kampari onako crven
to nije bilo mnogo alkohola ali je bila kombinacija valjda pa sam se oleshila tako da sam se kikotala jako i nisam mogla da hodam sama bash ko prava riba. i imala sam neke cipele koje su se cule klik klik po ulici.
cak je i ovima okolo bilo smesno inace sam bila jako suzdrzana. i posle. ali ako oces pijanstvo namerno da ponovis nije tako zanimljivo. budes samo pripit i muti se.

ma jok mala sam ali imam te pikove, kad se uroljam uroljam se? ne znam :I

e ispovracala sam se od neke zdrepceve krvi kod nekog dechka tu sam bila jako depresivno pijana a on je bio toliko zlatan da me nije neshto silovo. i oprala sam mu posle klozet
mislim da ne pishemo vise :I

Back