O tome da li je klasična homoseksualnost bolest.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

kad tad vidim

Obećava
Banovan
Poruka
80
Sve što je besmisleno je bolesno.

Ženske noge nisu kreirane radi evolutivnih razloga, ni evolucijom: one nisu ni za razmnožavanje ni za samoodržanje i održanje potomstva prilagođene oblikom...morfološki. Nego za ljepotu. Isto je i sa drugim djelovima tijela kod žene, kojima sama ljepota daje moć da su korisni i za nešto drugo, sise za život npr., jer život se zasniva na lijepom.

Normalno je da žena može da se pali na nešto lijepo, isto kao što može muškarac.

Nije normalno da muškarac, koji svoju strastvenost treba da gaji u vezi sa lijepim, sa životom, to radi sa nelijepim polom - muškim.

Muškarac je prilagođen tome da ženi može dobro da pokaže strasne želje, a žena da mogu da se kreiraju prema njoj.

Kad se ljudi ne bi ubijali zbog lijepog, dobri i zli, i zli međusobno, onda ne bi bilo dinamike, bilo bi dosadno.

Dakle, homoseksualizam je bolest.

Homoseksualci su me startovali često, jer sam bio i jesam lijep u licu, i znam da su nametljivi i sve nešto izokola...kako i jedno i drugo? Pa uzmu da ti pročitanu knjigu o vicevima pričaju čitavu, dok ne shvatiš o čemu se radi, izvadivši samo viceve gdje glavnu igru igra isto što i priča Ivana Ivanovića, koji javno jede papriku, i pravi se da je strastveni ljubitelj žena.

Poslednja izmena:
Jao evo ga, vration nam se student psihologije koji prekinuo studije jer ne razume kako funkcionise nauka.

Opet klon nalog? Ijao...

Jos uvek nisam utvrdio da li si homofoban ili ne, ali procitaj ovaj tekst, PhD kognitivnog psihologa...Doktor nauka je, tako da ono, link je kvalitetan.

Posle toga, evo odmah na uvid od istog doktora nauka, kognitivnog psihologa, OBJASNJENJE LAKOCE POBIJANJA SKORO SVIH GLAVNIH ANTI-GEJ PSEUDOARGUMENATA:

- - - - - - - - - -

Dobro bar da si napisao homoseksuALNOST a ne homoseksuALIZAM kako navodi onaj lazni doktor, sarlatan Miroljub Petrovic sektas, koji na svom "Prirodnjackom institutu" "leci homosexualizam".

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back