Ne trudite se, sam cu obrisati.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto ? Lako je.
Zaboravi malo na sebe, postoje drugi, njima si potreban.
Sebi si najčešće suvišan.
Moj recept, isproban, deluje.![]()
Naravno, ako si dubinu žene merio isključivo dužinom svoje kite.zene nemaju nista cime bi se neko dublje bavio, pa ih zato i tretiras kao decu na emo primarnom i rudimentarnom nivou
I adore youNaravno, ako si dubinu žene merio isključivo dužinom svoje kite.
Kad sam bio mlad mislio sam - ko žene tretira kao stoku završi sa stokom od žene. Kad ono - međutim.Naravno, ako si dubinu žene merio isključivo dužinom svoje kite.
Sad vidim da si obrisao sve blogove, do poslednjeg, kao da šetam po krhotinama filozofske Kartagine.Ne trudite se, sam cu obrisati.
Povlačenje je mudra strategija...Sad vidim da si obrisao sve blogove, do poslednjeg, kao da šetam po krhotinama filozofske Kartagine.
Šteta.
Ipak, ostali su vredni zapisi mnogih koji su voleli da svrate ovde, s razlogom.
I ostali su naslovi o kojima vredi stalno razmišljati, a posebno o ovom poslednjem - " O tankom koncu i nesvesti".
Za ratnike - da, ali za filozofe nema povlačenja, makar goreli na lomači.Povlačenje je mudra strategija...
![]()
Ja ga razumem.Za ratnike - da, ali za filozofe nema povlačenja, makar goreli na lomači.![]()