O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro ....:)

Da vam se javim, da ne mislite da sam pobegla odavde....ne znam šta je sa internetom kod mene, svako veče je raspad sistema i po 2-3 sata uopšte ne može da se konektuje. Modem se muči, pokušava da se upali ali samo žmiga ili čak ni to. Sinoć negde od 8 do 11 nisam mogla da se uključim......:roll: Najgore je kad napišem jednu poruku i prekine se veza pa ne mogu da pošaljem, ili je neka zanimljiva tema a ja ne mogu da se pridružim....:(

Dobro jutro ....:)

Da vam se javim, da ne mislite da sam pobegla odavde....ne znam šta je sa internetom kod mene, svako veče je raspad sistema i po 2-3 sata uopšte ne može da se konektuje. Modem se muči, pokušava da se upali ali samo žmiga ili čak ni to. Sinoć negde od 8 do 11 nisam mogla da se uključim......:roll: Najgore je kad napišem jednu poruku i prekine se veza pa ne mogu da pošaljem, ili je neka zanimljiva tema a ja ne mogu da se pridružim....:(

Pa koji internet imas?
Mi imamo adsl i prosle nedelje isto tako tesko pa tesko pa nece i jedno vece cvrc,nema. Ja nazovem centar za podrsku i bogme dobrih pola sata operacija trajala,ta zena mi diktira ja kucam sifre,premestam to sto trazi i ispostavi se da je jedan kabl sto ide od modema do kucista crkao,zamenim ga jer u onoj kutiji ima par komada, i opet mi ona izdiktira sifre i od tada fino radi

Pa koji internet imas?
Mi imamo adsl i prosle nedelje isto tako tesko pa tesko pa nece i jedno vece cvrc,nema. Ja nazovem centar za podrsku i bogme dobrih pola sata operacija trajala,ta zena mi diktira ja kucam sifre,premestam to sto trazi i ispostavi se da je jedan kabl sto ide od modema do kucista crkao,zamenim ga jer u onoj kutiji ima par komada, i opet mi ona izdiktira sifre i od tada fino radi

Imam telekom adsl .... Evo sad i meni radi ... i radi ceo dan lepo... ali uveče .. imam utisak ko da se neko prikačio i je ne mogu ništa... :confused:

E pa onda to uvece,nazoves 9813 i oni te prespoje i resice ti problem. Probaj,mozda upali

To je njihov broj ? Ja imam na ugovoru 0800100100... Moraću stvarno da ih nazovem.. samo onda kada još nisam nervozna... možda večeras....jer onda će mi džabe davati instrukcije... pogrešiću.

Idem sad da se spremam ... imam zakazano zubara, pa posle kod unuke.....do popodne...:bye::bye:

Ne verujem,ne znam.Ali ne verujem ni da je odlutala...Bila je i pre u dvoristu igra se po njemu napolje je izlazila samo kad i ja izadjem i pentrala se po boricima...
Iskreno najbolja solucija bi bila da je neko uzeo:(

Decu nisam odvela u skolicu jer mi Loli curi nos i zali se da je boli glava.

Joj... baš mi je žao....i zbog dece i zbog mace.... :zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back