OpFor
Obećava
- Poruka
- 72
Zasto se na ovom forumu dopusta smaracima da ga pretvore u parodiju tipa MBS1?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
whitenicky:Pa decko ti nemas ni 3 KISNA PETKA na forumu , i nasao si ti da pricas o smaracima .... decko ti si pogresio forum !!!!!!!![]()
da vidis za nekoga ko radi u vojsci prilicno je puno na net-u. nesto je tu meni sumnjivo...mozda je neki cyber-spiun :shock: bog te !KiZo:pa prosto je...ocigledno je white- nick,black-nick,bela vucica i ti likovi rade za PROPAGANDNO odeljenje vojske SCG i "pale" ovde cyber-klince sto posecuju krstaricu za vojsku,pazi on sam priznaje da je po ceo dan ovde!
KiZo:pa prosto je...ocigledno je white- nick,black-nick,bela vucica i ti likovi rade za PROPAGANDNO odeljenje vojske SCG i "pale" ovde cyber-klince sto posecuju krstaricu za vojsku,pazi on sam priznaje da je po ceo dan ovde!
OpFor:Zasto se na ovom forumu dopusta smaracima da ga pretvore u parodiju tipa MBS1?
whitenicky:<snip>
@ tex707,@ kizo , @ W.A.S.P , @ OpFor - malo sam se nasmejao vasim izjavama, ali se nadam da necete uzeti za zlo !!!!![]()
![]()
KiZo:pa prosto je...ocigledno je white- nick,black-nick,bela vucica i ti likovi rade za PROPAGANDNO odeljenje vojske SCG i "pale" ovde cyber-klince sto posecuju krstaricu za vojsku,pazi on sam priznaje da je po ceo dan ovde!
whitenicky:Na ovo sam se nasmejao , na podatak kojim raspolazes!!!
OpFor:Zasto se na ovom forumu dopusta smaracima da ga pretvore u parodiju tipa MBS1?
whitenicky:Nasmejao sam se zato sto sam u svojoj glavi stvorio sliku BALKANSKOG SPIJUNA koji tacno vidi sve sta ja radim , covece video si koliko sam postova napravio za 5h , svaka ti cast :wink: !!!
whitenicky:ali slobodno vreme koristim za igre, filmove .....
iv-a:Sta tebe briga kakva mu je zena.
Napisi ti nesto o svojoj.
ShaRpSh00tEr:Svaka chast... podrzavam... ovde se pricha o smarachima a ne o zhenama.. mada, priblizne su teme, ali da ne globalizujemo...![]()