O slobodi

pa objektivno logicno je da covek koji je sam i samostalan
ima vise slobode i nema obavezu i odgovornost ni pred kim
samo uglavnom ljudi ne podnose svoju samocu
a i drustvo je koncipirano na ideji da ans ima barem dvoje
i uostalom sta je cija sloboda?
a obozavam te fazone
falinka si u drustvu ako nisi u vezi i ne moze da nadje
sve moze da se zamaze ako hoces da mazes oci tom drustvu

Jeste vi nekad razmisljali koliko stvarno imate slobode? Da li covek koji nema curu i nije previse vezan za njih i nema decu koliko je on slobodniji u zivotu od ljudi koji imaju obavezu prema deci ili zeni?

Recimo da li vi kao lik koji je sam lakse mozete odjebbati gazdu ciji vam je posao lagano dokurcio zbog na pocetku nevidljivih anomalija, ali vreme sve pokaze pa i to?

Koliko je stvarno sam covek slobosniji od onog koji nije sam?

Slobodni mastaju o tome da su nekom posveceni, a oni koji imaju obaveze prema porodici sanjaju ponekad o tome da su slobodni.

Jeste vi nekad razmisljali koliko stvarno imate slobode? Da li covek koji nema curu i nije previse vezan za njih i nema decu koliko je on slobodniji u zivotu od ljudi koji imaju obavezu prema deci ili zeni?

Recimo da li vi kao lik koji je sam lakse mozete odjebbati gazdu ciji vam je posao lagano dokurcio zbog na pocetku nevidljivih anomalija, ali vreme sve pokaze pa i to?

Koliko je stvarno sam covek slobosniji od onog koji nije sam?

Slodoba je relativna stvar,uglavno se pogresno interpretira,prava sloboda ,bez obzira na status zapravo ne postoji.Uvek robujemo necemu.I kad smo sami,treba podneti samocu,prilagoditi se povremenu necijem vremenu,praviti kompromise.Mada najvise slobode obezbedju puno para,ali bas puno.Tad stvarno radimo sta hocemo,i partnera ucutkamo.:zper:

Back