Zli Inkvizitor Obećava Banovan Poruka 100 13.03.2006. u 23:34 - o proslosti #26 gladiolica: jel verujete u ovo: ko god dugo kopa po tudjoj proslosti i sam bude ukopan! Kliknite za proširenje... Ја ти саветујем да одеш у католички манастир и да почнеш да учиш да пишеш глагољицу.
gladiolica: jel verujete u ovo: ko god dugo kopa po tudjoj proslosti i sam bude ukopan! Kliknite za proširenje... Ја ти саветујем да одеш у католички манастир и да почнеш да учиш да пишеш глагољицу.
Hellen Buduća legenda Poruka 29.969 13.03.2006. u 23:38 - o proslosti #27 Zli Inkvizitor: Ја ти саветујем да одеш у католички манастир и да почнеш да учиш да пишеш глагољицу. Kliknite za proširenje... ХАХХАХААА..У ком то католичком манастиру се учи глагољица?
Zli Inkvizitor: Ја ти саветујем да одеш у католички манастир и да почнеш да учиш да пишеш глагољицу. Kliknite za proširenje... ХАХХАХААА..У ком то католичком манастиру се учи глагољица?
rei_zulu Primećen član Poruka 557 13.03.2006. u 23:40 - o proslosti #28 gladiolica: jel verujete u ovo: ko god dugo kopa po tudjoj proslosti i sam bude ukopan! Kliknite za proširenje... jedan je toliko kopao kopao ...i veliiiiiiko gowance iz nosa napravio
gladiolica: jel verujete u ovo: ko god dugo kopa po tudjoj proslosti i sam bude ukopan! Kliknite za proširenje... jedan je toliko kopao kopao ...i veliiiiiiko gowance iz nosa napravio
AntunTun Veoma poznat Poruka 10.850 14.03.2006. u 01:02 - o proslosti #29 ne... vidi ga vajt niki...do sada je chatovo samo po svashtari i lichnim kontaktima...sad gu ima i ovdi...lepo lepo...
ne... vidi ga vajt niki...do sada je chatovo samo po svashtari i lichnim kontaktima...sad gu ima i ovdi...lepo lepo...
sve je vec zauzeto Aktivan član Poruka 1.507 14.03.2006. u 02:43 - o proslosti #31 Kad_LupimLupim: Od proslosti se ne zivi. Kliknite za proširenje... Ili bar ne bi trebalo!
zelenooka Domaćin Poruka 3.958 14.03.2006. u 03:08 - o proslosti #32 gladiolica: jel verujete u ovo: ko god dugo kopa po tudjoj proslosti i sam bude ukopan! Kliknite za proširenje... E, draga moja Gladiolice, ja bih još dodala ne samo po prošlosti, već i po sadašnjosti...;-)
gladiolica: jel verujete u ovo: ko god dugo kopa po tudjoj proslosti i sam bude ukopan! Kliknite za proširenje... E, draga moja Gladiolice, ja bih još dodala ne samo po prošlosti, već i po sadašnjosti...;-)
Glaurung Poznat Poruka 9.868 14.03.2006. u 08:31 - o proslosti #33 gladiolica: jel verujete u ovo: ko god dugo kopa po tudjoj proslosti i sam bude ukopan! Kliknite za proširenje... 300% tachno!
gladiolica: jel verujete u ovo: ko god dugo kopa po tudjoj proslosti i sam bude ukopan! Kliknite za proširenje... 300% tachno!