O ponizavanju i samoponizavanju zena tokom neseksa i seksa, o karakteru zene

na neobican nacin

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
117
Pripisacu onako kako sam poslao poruku jednoj forumasici o tome, jednoj do cijeg drustva mi je stalo, jer ako ne bi prepisao bilo bi mozda neiskreno jer bi se mozda trudio da prilagodim sirim masama a ne da napisem od srca onako kako mislim:

U seksu zena uziva u tome sto saznaje da muskarac (ako ima) ima lijepe zelje, zeli je na "zeljan" nacin, jako, i uziva ako joj momak predlozi da trpi ponizenja i ako se samoponizava u tome sto ponosno saznaje ponizavajuci se da je spremna da se ponizi radi onoga koga voli i za koga misli da vrijedi, pa joj ponos taj tad izaziva srecu.
dodajem da ovo vazi i van seksa, iako joj to nisam reko (recu joj)

DOSTOJEVSKI je reko isto to, sam ili kroz nekog lika - ne sjecam se: svaka zena u zivotu ima glavni cilj - glavni cilj svake zene u zivotu je da nadje nekoga ko ce biti dostojan toga da mu ona da da je ponizava, i radi koga ce se ona ponizavati (mislim da je knjiga "Ponizeni i uvredjeni", odlicna knjiga.)

Poslednja izmena:
Pripisacu onako kako sam poslao poruku jednoj forumasici o tome, jednoj do cijeg drustva mi je stalo, jer ako ne bi prepisao bilo bi mozda neiskreno jer bi se mozda trudio da prilagodim sirim masama a ne da napisem od srca onako kako mislim:

U seksu zena uziva u tome sto saznaje da muskarac (ako ima) ima lijepe zelje, zeli je na "zeljan" nacin, jako, i uziva ako joj momak predlozi da trpi ponizenja i ako se samoponizava u tome sto ponosno saznaje ponizavajuci se da je spremna da se ponizi radi onoga koga voli i za koga misli da vrijedi, pa joj ponos taj tad izaziva srecu.

DOSTOJEVSKI je kroz jednog lika ili sam (ne sjecam se) rekao da svaka zena ima u zivotu ovaj glavni cilj: da nadje nekoga radi koga ce se poniziti, ko ce da je ponizava

Ne samo da ruzno govori o zenama, vec i o muskarcima, ukratko pesimizam krajnje vrste ...

DOSTOJEVSKI je reko isto to, sam ili kroz nekog lika - ne sjecam se: svaka zena u zivotu ima glavni cilj - glavni cilj svake zene u zivotu je da nadje nekoga ko ce biti dostojan toga da mu ona da da je ponizava, i radi koga ce se ona ponizavati (mislim da je knjiga "Ponizeni i uvredjeni", odlicna knjiga.)
a za 50e?:think:

Dostojevski i Jelena K. zajedno kao argument u prici o ... cemu?! :confused:

- - - - - - - - - -

Nisi jedini. :rotf:
Pa JK (Jelena Karleusa) je i pisala pjesmu o kockarima dok je DOSTOJEVSKI bas takav kockar bio kakvog je ona opisala, i najpoznatiji je od svih kockara ikad
"Seksipilan i tako atraktivan i tako elegantan (istina, iako je imao bradu dugu)
plave krvi, visoke Stare skole - sarmantan i galantan (istina, bio je aristokrata zvanicno jer je njegov otac je bio (iako nebogati) aristokrata)
crni smoking, I like the way you talking, I like the way you smoking (istina, oblacio se elegantno)
neponovljiv ko 007, pa misli da ga gledam! (istina, ili ga mrze ili ga vole, niko nije ravnodusan)
. . . . _. . . .
NAPRAVI MI SINA POD SVETLIMA KAZINA" ISTINA, JER SU MU SE NUDILE DOK SE KOCKA...

Poslednja izmena:
Pa JK (Jelena Karleusa) je i pisala pjesmu o kockarima dok je DOSTOJEVSKI bas takav kockar bio kakvog je ona opisala, i najpoznatiji je od svih kockara ikad
"Seksipilan i tako atraktivan i tako elegantan
plave krvi, visoke Stare skole - sarmantan i galantan
crni smoking, I like the way you talking, I like the way you smoking
neponovljiv ko 007, pa misli da ga gledam!
NAPRAVI MI SINA POD SVETLIMA KAZINA"

Ti si ozbiljan? :sad2:

Ti si ozbiljan? :sad2:
Da. Ti nisi upucena u DOSTOJEVSKOG, njegov lik i djelo. Vise ima knjiga o njemu nego njegovih knjiga, iako njegovih knjiga ima bas mnogo.
Cuo sam da je ta pjesma upucena Branislavu Micunovicu, medjutim, taj ko je pisao tekst pisao je o tome kako zena reaguje ruskinja kad vidi Dostojevskog u kazinu.

Ti si jedan bas nacitan kul momak, koji je dosao ovde da zasmejava forumase?! :D
Kako to mislis zasmijava? Zasmijava pametnim stvarima, ili zasmijava glupostima? Ono sto sam reko je istinito i pametno. Ja pisem ozbiljno, ali ubacujem i zanimljive stvari nevezane za temu ne bi li nekoga zasmijao ili mu nanio neku prijatnost sa tom informacijom koju sam dao, u slucaju da je dobar covjek.

OVO IMA VEZE SA TEMOM: Evo kako je DOSTOJEVSKI dobio pristanak svoje druge po redu zene za brak:
"Imam jednog covjeka koga poznajem, druga. Kocka se, drogira, bio je u zatvoru, problematican je, placa po pet ku.rvi odjednom da ga zadovoljavaju, tuce se sa ljudima. Bi li se udala za njega?"
Ona je pristala, a bila je 20 godina mladja od njega.

Back