О поентама два декларативно хумористичка програма

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
36.979
Реч је о завршницама сваких

хумор полит социо

емисија 24 минута и 4 и 1/2 мушкарца.

Први има цлосинглајн да 'не зависи ништа од нас ' .. а други 'за све смо криви сами '

Истина је можда 'негде између' ... а можда је истовремено у оба ова става..

који су само наизглед антагонистична.

Veruj, bolje i to nego gledati Jovanu Jeremic kako se u Jutarnjem programu vrti kao ker oko svoga repa kad prelazi da prosipa toboz novu vest isprazno k`o iz protocnog kabla... pa se obrne ukrug za 360 stepeni, valjda misli to - spinovanje.:D Ja nista apsurdije skorije nisam video na tv-u, i babin milje ima vise logike...:(

pa KOJE SU POENTE. nedovrseni, mislioce? 2 krajnosti?
а можда је истовремено у оба ова става..

i ti sad ocekujes neko drugi da pise na temu?
objasni nam ti, kako su samo naizgled antagonisticna, zasto mi da lupamo glave, ajde napregni ti svoju

za koga, ama zasto antagonisticni? zapravo defetisticki oba, ali su "antagonisticni" da se vlasi ne dosete

Poslednja izmena:
pa KOJE SU POENTE. nedovrseni, mislioce? 2 krajnosti?

i ti sad ocekujes neko drugi da pise na temu?
objasni nam ti, kako su samo naizgled antagonisticna, zasto mi da lupamo glave, ajde napregni ti svoju

za koga, ama zasto antagonisticni? zapravo defetisticki oba, ali su "antagonisticni" da se vlasi ne dosete
JCspc0.gif

zagusujes forum sa 3 pa 1, jel modovi ti obrisu 3, a ostave tek 1 temu, a i za nju si nesposoban da je vodis, jer ti mozak radi na rezervi

Ми демократски пуштамо да теме воде оне и они што дискутују..

Нисмо као Ви .. Амеро Тиранке и Тирани да диктирамо Хитлеровски шта је 'најбоље '

Ми демократски пуштамо да теме воде оне и они што дискутују..

Нисмо као Ви .. Амеро Тиранке и Тирани да диктирамо Хитлеровски шта је 'најбоље '
ja sam ti samo rekao da malkice bolje osmisljavas teme, i da ne posustajes, da ti vodis svoje teme, ali si bice mentalno istrosen, radi ti mozak na rezervi, pa ne mozes

postavke ti nisu lose, ali fali ti malo razrade - pa ne mogu ja da ti se ubacim u mozak i napisem razradu umesto tebe... mislim mogao bih, ali zasto?

ja sam ti samo rekao da malkice bolje osmisljavas teme, i da ne posustajes, da ti vodis svoje teme, ali si bice mentalno istrosen, radi ti mozak na rezervi, pa ne mozes

postavke ti nisu lose, ali fali ti malo razrade - pa ne mogu ja da ti se ubacim u mozak i napisem razradu umesto tebe... mislim mogao bih, ali zasto?

Јој .. како ти бринеш .. о Европи ..... мукица наша Амерричка

Poslednja izmena:
tema je valjda u domenu politicke filozofije?
ti bre ne mozes ni da se drzis vlastite teme, a kamoli da je vodis

bice da si se prebacio na drugu svoju temu, vidi svoj naslov pre replike bar

Тема је како Амери финансирају издувне вентиле који реално ништа не мењају

Тема је како Амери финансирају издувне вентиле који реално ништа не мењају
:hahaha:
bice da si se prebacio na drugu svoju temu, vidi svoj naslov pre replike bar
ovde,Америка се јача ратовима isto tvoja tema, ali ja ti odgovaram sada na temu O POANTAMA, mislis poentama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back