O nudizmu

Slušaj, cela Ada posle 20.00h je ebarnik.
A to nema veze sa nudizmom već sa egzibicionizmom.

Treba zaštiti ljude kojima parče krpe ne znači ništa.
Treba omogućiti tim ljudima normalan boravak.
Treba naplaćivati Adu simbolično, a nudistički deo malo više ali da bude po svetskim standardima.

Uf, ko da je manijacima problem da izdvoje koju kintu vise..a ima ih i u obucenom delu...jednom se ja ustekovao sa devojcicom i to uz neko drvo...kad samo vidis odjednom mentola koji ga silji...da ne verujes!!!!!!

A tuseva i vode vec ima, verovao ili ne...

Cistije je prilicno od drugih delova ade...

Najvise fale mladi...

Ja bi zabranio narodnjake i sve ostale vrste indijanisanja na adi...

I da se naplacuje ulaz, naravno...i kazne za sve sto treba kazniti...svi arce tu adu a finansiraju je samo beogradjani ili mozda cak cukaricani iz opstinskog budzeta.

Naravno da je sve to normalno i da nikom ne treba da bude neprijatno, ali ti si potpuno kontradiktoran! Nijesi ti tamo otisao da se kupas no da naparis oci, sudeci po tvom textu, a kako bi se ti osecao da gomila blene u tebe jer imas malo bolje telo, ili neka balaveca gomila neizivljenih pubertetlija!
E zbog takvih likova i nema mladih i lepih devojaka po nudistickim plazama pa samim tim ni omladine!

zzzzzzz:
Eto podelio sam sa vama svoje utiske...ako jos neko to zeli nek izvoli...a ja cu se ipak opet pojaviti tamo, jer mi se svidja...pa ako se nekoj devojcici svidim neka pridje...bicu obucen u cvikere 8)

ima ovde na moru jedna nudisticka plaza pored neke gde ja znam da svratim.
primetila sam da tamo dolaze uglavnom stariji ljudi i da uzivaju da stanu goli ili se setaju po obali :?
nemam pojma kako je na adi,ali nemam nista protiv nudizma kome odgovara...samo mi nije najjasnija potreba ljudi preko 60 godina da se prikazuju goli...

raindog:
pa ne ide niko na nudistichku plazhu da se "prikazuje" bilo kome i da bude vidjen , nego jednostavno da se potpuno opusti i uzhiva

Ko ne razume prirodan način života - zalud objašnjavati...
Kome znači ono parče krpe koje prekriva izvestan deo tela neka i ne prolazi tamo.

Šta recimo nagoni nekog muškarca od 55 godina da mrtav ladan u slipericama i vidnom erekcijom u istim bleji po ljudima na tom delu?

Šta navodi "teretana-momke" da sednu oko gole ribe i opkole je i da se pri tom ne skidaju?
(jedna im pošteno nanu naninu pa da vidiš kako su furnuli)

Šta navodi "vozače rolera i bicikala" da "predahnu" uz golu žensku koja još tu sa tipom???

Dakle - ograditi, imati čuvare, naplaćivati mir!

Ljudi dolaze i porodično na taj deo.
Deca su svesna razlike medj polovima i neće biti problema kasnije o neželjenoj trudnoći kao posledici zatucanosti "gaćaroša".

Kretenizmi se ne dešavaju po plaži već po kućama...

Ne pada mi napamet da odem tamo više od kako se uvećao broj "onih koji ne pate od predrasuda"...

raindog:
pa ne ide niko na nudistichku plazhu da se "prikazuje" bilo kome i da bude vidjen , nego jednostavno da se potpuno opusti i uzhiva

Upravo to htedoh otkucati:

oni se ne prikazuju - oni samo nisu obuceni na plazi.

A najveci mi je hit kada riba skichi i bezi da je neko ne vidi u donjem veshu i onda obuche kupaci i svi idemo na plazu i to je onda kul... A pishe i pishice imamo svi...

----
Ima onaj skech Benny Hill-a, kada je riba oskudno obucena, sedi u ligestulu i oni se lome oko nje da nadju ugao gledanja, a kada se skine u min kupaci - oni zapale, nezainteresovani.

Ja sam primetila da babe vole da se skidaju i u delu koji nije za nudiste.Obicno u toplesu,ali videla sam i jednu totalno golu.
I mislim da to nije u redu.Neka idu u deo za nudiste ili cu da ih tuzim za pretrpljeni strah.
Sve se babe poskidale i jos se presvlace pred svima, a kad vide neku mladu
onda je "Ju,ju ova danasnja omladina.Sram je bilo!"

WIBU:
Naravno da je sve to normalno i da nikom ne treba da bude neprijatno, ali ti si potpuno kontradiktoran! Nijesi ti tamo otisao da se kupas no da naparis oci, sudeci po tvom textu, a kako bi se ti osecao da gomila blene u tebe jer imas malo bolje telo, ili neka balaveca gomila neizivljenih pubertetlija!
E zbog takvih likova i nema mladih i lepih devojaka po nudistickim plazama pa samim tim ni omladine!

Ufff, evo jos jedan rob / robinja predrasuda.... nije sad kao da bi udario kontru,ali mozda ih nema zbog takvih kao ti.

Prvo, ne mozes da znas kako ja gledam u nekoga, jer me ne znas.
Drugo, ja skeniram za sekund i uvek vrlo diskretno i neprimetno, cak vestije nego sto zene to rade, tako da nikome nisam neprijatnost.
Trece, pitaj bilo koju obucenu devojku da li voli kada neko napadno zvera u nju dok je obucena, u obicnim dnevnim situacijama. Budi siguran da joj jeste neprijatno, zbog neprijatnog i napadnog pogleda, a moja poenta je da to NEMA VEZE SA ODECOM. I sad je kao golotinja tabu tema, a svi smo se rodili goli..nije to bas zdravo, imati predrasude u vezi sa tim...
Cetvrto, imam strava telo, kad vec pitas, i rekoh vec, prijatni pogledi prijaju svima, neprijatni ne prijaju nikome, i to NEMA VEZE SA ODECOM.
Peto: nista, nego eto cisto da bude nepar 8)

Back