WIBU:
Naravno da je sve to normalno i da nikom ne treba da bude neprijatno, ali ti si potpuno kontradiktoran! Nijesi ti tamo otisao da se kupas no da naparis oci, sudeci po tvom textu, a kako bi se ti osecao da gomila blene u tebe jer imas malo bolje telo, ili neka balaveca gomila neizivljenih pubertetlija!
E zbog takvih likova i nema mladih i lepih devojaka po nudistickim plazama pa samim tim ni omladine!
Ufff, evo jos jedan rob / robinja predrasuda.... nije sad kao da bi udario kontru,ali mozda ih nema zbog takvih kao ti.
Prvo, ne mozes da znas kako ja gledam u nekoga, jer me ne znas.
Drugo, ja skeniram za sekund i uvek vrlo diskretno i neprimetno, cak vestije nego sto zene to rade, tako da nikome nisam neprijatnost.
Trece, pitaj bilo koju obucenu devojku da li voli kada neko napadno zvera u nju dok je obucena, u obicnim dnevnim situacijama. Budi siguran da joj jeste neprijatno, zbog neprijatnog i napadnog pogleda, a moja poenta je da to NEMA VEZE SA ODECOM. I sad je kao golotinja tabu tema, a svi smo se rodili goli..nije to bas zdravo, imati predrasude u vezi sa tim...
Cetvrto, imam strava telo, kad vec pitas, i rekoh vec, prijatni pogledi prijaju svima, neprijatni ne prijaju nikome, i to NEMA VEZE SA ODECOM.
Peto: nista, nego eto cisto da bude nepar 8)