O NERAZUMEVANJU

(sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci)​

O NERAZUMEVANJU

Još jedan prodje dan
U nerazumevanju reči
Da li se to reči ne razumeju
Ili ljudi koji ih govore?

Još jedan prodje dan
I legoh sa ranom novom
Još jedna…
Plače mi se…​

attachment.php

Stvari koje nemaju ničeg zajedničkog među sobom, ne mogu ni da se uzajamno razumeju ili, pojam jedne ne sadrži u sebi pojam druge stvari.
Spinoza

PS Dobar vam dan blogeri.....PAUZA I :kafa:

RiadaT.;bt194749:
Pa šta ću kad sam baksuz, a evo vidim da i ovdje društvo se razišlo....gdje god krenem, ne stignem na vrijeme z:(
inače ustala sam na lijevu nogu, možda je to radi toga:zroll::zblesav:

ma tu su deca....mislim Math i Art....grudvaju se
ajd i ti sa njima.....i cupkaj na desnu nogu...od toga prolazi :zepanje:
:zimag::zimag::zimag:

LJILJA MMM;bt194754:
ma tu su deca....mislim Math i Art....grudvaju se
ajd i ti sa njima.....i cupkaj na desnu nogu...od toga prolazi :zepanje:
:zimag::zimag::zimag:

Meščini,Ljiki pregazilo nas vrijeme....haha..ma dobro, na mlađima svijet ostaje..nek se djeca grudvaju....nego jes vidjela gdje nesta Z....treba mi jedna informacija o Šopenhaueru hahaha....:zskace:

RiadaT.;bt194759:
Meščini,Ljiki pregazilo nas vrijeme....haha..ma dobro, na mlađima svijet ostaje..nek se djeca grudvaju....nego jes vidjela gdje nesta Z....treba mi jedna informacija o Šopenhaueru hahaha....:zskace:

koje nas bre pregazilo....mene samo malo reuma u ramenu zeza kod ovog zamaha....inače sam dobro :zimag::zimag::zimag::zimag:
sad će on da iskoči sigurno....sa sve drugarom....e, taj ne mož se grudva :zcepanje:

LJILJA MMM;bt194765:
koje....mene samo malo reuma zeza kod ovog zamaha....inače sam dobro :zimag::zimag::zimag::zimag:
sad će on da iskoči sigurno....sa sve drugarom....e, taj ne mož se grudva :zcepanje:

ma i ja sam dobro, samo sam malo umorna....svratim kasnije....na grudvanjez:)
reci toj djeci malo lakše sa tim snijegom....nek ostane nešto i za mene....će da vide svog boga kad se ja odmorim haha:zimag::zimag:

Ja miran:lol:? Bejah ja i banovan ovde koliko sam bio miran jedno vreme:lol:.

I ne vrede ti ove grudve, Art, ja imam više vojnika, a sa ovim tvojim mogu i sam da se snađem:cool:.

Dobra je Lilja, neće nam zameriti na ovom snegu:).

Art Ista;bt194768:
Au bre Math...za ozbiljno oces da se bijes...:zblesav:...a ja reko, miran decko...
e pa ondak...cuvaaaaaaaajjj.....:grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3:

ima Ljiljka da nas istera...zatrpasmo joj blog...:lol:....sad ce da nam udeli lopate u ruke...:zcepanje:
Evo stiže mehanizacija
za čas posla očistiće sve
pa možete još da se bijetez:D
sve dok se ne sporazumete
490x370_vranje-sneg-i-cistac.jpg

Poslednja izmena:
MathPhysics;bt194771:
Ja miran:lol:? Bejah ja i banovan ovde koliko sam bio miran jedno vreme:lol:.

I ne vrede ti ove grudve, Art, ja imam više vojnika, a sa ovim tvojim mogu i sam da se snađem:cool:.

Dobra je Lilja, neće nam zameriti na ovom snegu:).

Vidis...pogresno procenila ja, samo na osnovu jednog cvetica...:lol:
Zar vojsku toliku protiv mene dizes...pa da...nista borba prsa u prsa...:zcepanje: :zcepanje:
:grudvanje: :grudvanje::grudvanje::grudvanje::grudvanje::grudvanje::grudvanje::grudvanje::grudvanje::grudvanje::grudvanje::grudvanje::grudvanje::grudvanje::grudvanje::grudvanje::grudvanje::grudvanje::grudvanje::grudvanje::grudvanje::grudvanje::grudvanje::grudvanje::grudvanje::grudvanje::grudvanje::grudvanje::grudvanje::grudvanje::grudvanje::grudvanje::grudvanje::grudvanje::grudvanje::grudvanje::grudvanje::grudvanje:

Back