o maj god

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
drugarica (42 godina, 2 sina skoro pa punoljetni, teshki razvod ima iza sebe zaljubila se u nekog mladjeg gologoozovitja sa balkana) mi je trudna.

ja sam shokirana i samo sam kazala -------> yebiga shta tjesh sad?

ona se misli

da se razumijemo tip taj njen nije losh, dobrica je al zaboga miloga pa zar sad kad je izashla iz problema opet treba da kmechi?

nemam pojma

samo znam da ja nebi htela imati punu kutju djece sa dva ili tri tate

nekako je to odbojno

- - - - - - - - - -

a shta hvali da se hebala bez da ostane trudna?

ne fali (bez H) nista
ali ne vidim sto je problem dete
jes da je malo starija za dete, ali je valjda to blagoslov a ne teret, posebno sto ima vec odraslu decu
znala je sta radi ne verujem da nije

drugarica (42 godina, 2 sina skoro pa punoljetni, teshki razvod ima iza sebe zaljubila se u nekog mladjeg gologoozovitja sa balkana) mi je trudna.

ja sam shokirana i samo sam kazala -------> yebiga shta tjesh sad?

ona se misli

da se razumijemo tip taj njen nije losh, dobrica je al zaboga miloga pa zar sad kad je izashla iz problema opet treba da kmechi?
znam da će sad mnogi dežurni moralisti i feministkinje da skoče da mi vade oči, al najlogičnije je abortus

I sta sad treba da abortira da nema vise celjadi i da se okane taman tog njenog?

pa nije trebala da mu saopshti novost vetj da to makne i vodi rachuna da se to vishe ne desi a njega neka sheta i dalje

- - - - - - - - - -

znam da će sad mnogi dežurni moralisti i feministkinje da skoče da mi vade oči, al najlogičnije je abortus

pa to i ja mislim.

Nisam nesto dobro raspolozen za to vadjenje ociju imas srece :lol:

pa nije trebala da mu saopshti novost vetj da to makne i vodi rachuna da se to vishe ne desi a njega neka sheta i dalje

- - - - - - - - - -

pa to i ja mislim.

Sad bih poceo da serendam o abortusu i ljudskim pravima al me iskreno mrzi :lol:

pa misim nit je žena sa 42 sposobna živčano da čuva dete, ko zna kako će to da prihvate deca...misim milion razloga je protiv, a premalo je za...da se ne lažemo...
misim lako je reći jao super, divno, bebica, pa nek rodi, dečica su to ona će da se očuvaju, da odrastu, super fino, lepo milina...
ali...

pa misim nit je žena sa 42 sposobna živčano da čuva dete, ko zna kako će to da prihvate deca...misim milion razloga je protiv, a premalo je za...da se ne lažemo...
misim lako je reći jao super, divno, bebica, pa nek rodi, dečica su to ona će da se očuvaju, da odrastu, super fino, lepo milina...
ali...

a sto je monika beluci mogla u 45 i imala zivce a ova ne moze

Tema@ pa nije retardirana ima 42 godine, da li je čula za kontracepciju? Msm i taj njen đilkan :confused:
Druga stvar je ako je ona to priželjkivala...

pokusavala je godinama da ostane trudna sa tretjim djetetom ali im to nije uspelo otuda je kontala ---> furaj mitjko

onesvestila se u praksi kad je chula da je trudna, pa su je prebacili u bolnicu na dva dana

Back