Moje ime je Đurđija.
Poznat
- Poruka
 - 7.293

Malo joj se već vidi stomačić!! Još malo i stižu beebeee..Pogledajte prilog 1328391
Ciscenje nakon jela

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo joj se već vidi stomačić!! Još malo i stižu beebeee..Pogledajte prilog 1328391
Ciscenje nakon jela

Bice uskoro moja procena 3-4 sigurno, sve cesce se skriva ispod kreveta i povremeno trazi gde ce se okotiti.Malo joj se već vidi stomačić!! Još malo i stižu beebeee..![]()
![]()
Prava princezaSta kazes @Serafim 00![]()
Uhh, bre.. da znaš samo kako vam zavidim!!Bice uskoro moja procena 3-4 sigurno, sve cesce se skriva ispod kreveta i povremeno trazi gde ce se okotiti.

Znam, jos kad krenu buveUhh, bre.. da znaš samo kako vam zavidim!!
Pogledajte prilog 1328412
Zamisli gnjaviti ovo.. joj, joj.. a ono još više gnjavi tebe.. pa to ti je da srce načisto pukne od miline!!!![]()
 milina 
Princeza joj imePrava princeza![]()

Joooj, breee...
 pa još su mu oke plave.. meduljak maleni!!!
 Stigle prinove, dva bela i dva crna maceta svi zivi i zdravi, bez problema se okotila
Pogledajte prilog 1331447
Stigle prinove, dva bela i dva crna maceta svi zivi i zdravi, bez problema se okotila
Ovi beli na glavi imaju malo tufnice inace sem toga za sad su skroz beli.Pa duše drage!!!! Predivno!
I to baš takva raspodela, dva skroz crna i dva skroz bela?
Baš me zanima da li će takvi i ostati.. ili će kad promene dlaku dobiti poneke šarice ili tufne..
Kači nam sličice, kako budu rasli..![]()