О mačkama

img-01.jpg

https://i.pinimg.com/564x/19/05/6c/19056c122a1a599df0a641bd5b5721bc.jpg

*SHELTER PLEA*
Rely is an approx. 4-year-old female domestic short hair cat that was surrendered to the ACC. Adoption Summary:

What my friends at ACC say about me:

My history is a mystery and my friends here do not know much about me yet!

It is unknown if I have ever lived with other animals or children.

Cheek and chin scratches make me so happy!

I am finding the shelter a bit overwhelming. Outside one-on-one I am a great big cuddle bug.

I am looking for a home with a patient person.

I can be slow to adjust to new environments. I prefer to take things at my own pace.

I will flourish in a calm environment and a low-traffic home.

315369873_6049394545072327_5013861593306213135_n.jpg

***ADOPTED 12/1/22*** :heart: :heart: :heart:

Već par dana mi je mačak u depresiji. Osamljuje se i po ceo dan spava i to ne na uobičajenom mestu nego ode negde gde ga ne vidimo. Otkad je zahladnelo uopšte više ne izlazi napolje. Do pre neki dan dok je još bilo toplije ostavimo mu otvorena vrata da može da izađe a sad kako se temperatura spustila stalno je u kući. Jede normalno i sa te strane ništa čudno nisam primetila. Da li je neko imao sličnu situaciju i da li bi trebalo da ga vodim kod veterinara?

da li bi trebalo da ga vodim kod veterinara?
Obavezno ga odvedi kod veterinara i to što pre možeš. Mačke vrlo retko ugibaju kod kuće, nego se sklanjaju pred smrt od ljudi. Tvoj mačak ne želi da izađe iz kuće napolje, što je dobar znak.. ali se ipak povlači od vas i ide u osamu, što ukazuje da nije dobro. Veterinar će ga detaljno pregledati i uraditi sve potrebne analize.. možda ima neku unutrašnju povredu koju vi spolja ne vidite.
I zato nemoj da čekaš da stvari postanu gore.. odvedi ga već danas na pregled ako to možeš.. a ako ne, onda obavezno sutra.. I javi nam šta je bilo.

Već par dana mi je mačak u depresiji. Osamljuje se i po ceo dan spava i to ne na uobičajenom mestu nego ode negde gde ga ne vidimo. Otkad je zahladnelo uopšte više ne izlazi napolje. Do pre neki dan dok je još bilo toplije ostavimo mu otvorena vrata da može da izađe a sad kako se temperatura spustila stalno je u kući. Jede normalno i sa te strane ništa čudno nisam primetila. Da li je neko imao sličnu situaciju i da li bi trebalo da ga vodim kod veterinara?
probaj da ispratis, da li uredno vrsi nuzdu

Back