gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
Jel to nesto preko Levijatana?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje?Mačke su vrlo često adoptivne majke, i to ne samo mačića, usvajaju i druge vrste![]()
Kuče, miševe, šta voliš
Uzeo sam malo mače i udomio sam ga,baš je umiljato,mazi se,hoće da se igra ne pravi haos u stanu ali ja nisam mogao da spavam od nje,prvo veče me je budila na svakih pola sata bio sam kao zombi na poslu i ja rešim da je vratim tamo gde sam je našao,na ulicu.Duša mi ostala na onom mestu gde sam je ostavio.Kada sam se spremao da je ostavim pored kontenjera (znam đžukela sam teška) ona se sva uzvrpoljila,kao da je znala šta joj se sprema i sakrila se.Uzeo sam je i ostavio tamo kad sam krenuo na posao jer sam skontao da nisam sposoban da čuvam mače i da nemam živaca za to jbg.
Ma neko je bacio,nije je izgubio.A i ne verujem da bi je neko uzeo jer živim u malom kraju i ima baš mnogo mačaka tako da svako gleda da se otarasi mačke,a pritom nije neko rasno.Није мачка за стан, нађи некога са двориштем ко је жели. Огласи да си је нашао и постави слике на друштвене мреже.
Ma neko je bacio,nije je izgubio.A i ne verujem da bi je neko uzeo jer živim u malom kraju i ima baš mnogo mačaka tako da svako gleda da se otarasi mačke,a pritom nije neko rasno.
Meni je stvarno srce puklo kad sam je video onakvu.Malo pre sam hteo opet da je se otarasim ali nisam imao srca,išla je sa mnom do stana.
Uostalom ja verujem da mačka bira vlasnika a ne vlasnik mačku.Ona je sama došla i izabrala mene tako da šta god... Zadržaću je pa šta bude.
alo bre, molim te, nemoj tek tako uzimati i vracati na mesto gde si je nasao....ako si je uzeo, znas da mora biti period adaptacije, i mace na tebe i ti na mace...nikome nije lako.Ljudi ja imam jedan problemUzeo sam malo mače i udomio sam ga,baš je umiljato,mazi se,hoće da se igra ne pravi haos u stanu ali ja nisam mogao da spavam od nje,prvo veče me je budila na svakih pola sata bio sam kao zombi na poslu i ja rešim da je vratim tamo gde sam je našao,na ulicu.Duša mi ostala na onom mestu gde sam je ostavio.Kada sam se spremao da je ostavim pored kontenjera (znam đžukela sam teška) ona se sva uzvrpoljila,kao da je znala šta joj se sprema i sakrila se.Uzeo sam je i ostavio tamo kad sam krenuo na posao jer sam skontao da nisam sposoban da čuvam mače i da nemam živaca za to jbg.
Savest me je grizla i danas sam se zapitao gde je ona i šta se desilo sa njome. .. Kad do pre pola sata ona ispod mog prozora domilila i mjauče,verovatno me je našla jer sam je ja blizu stana ostavio... Sedi kod prozora i mjauče ja kad sam je video onako jadnu dušu sam isplakao uzeo je i uveo u stan bila je mnogo gladna i žedna,duša mi se cepa ja ne znam šta da radim,ne mogu je ostaviti na ulici a ne mogu ni da je držim u stanu jer mi ne da mira i samo hoće da se mazi.Stvarno ne znam šta da radim![]()
Ouu ALO TEBI !!!alo bre, molim te, nemoj tek tako uzimati i vracati na mesto gde si je nasao....ako si je uzeo, znas da mora biti period adaptacije, i mace na tebe i ti na mace...nikome nije lako.
ako si odmah siguran da je neces, daj slike...opis...stavi na drustvene grupe...imas na fb udomljavanje macaka srbija ili usvoji ne kupuj...ljudi ce vec serovati prema svim postojecim grupama...
udomljenja tesko idu, puno je macica...ali, vredi pokusati, spasiti maceci zivot a i ulepsati nekom zivot...
najlakse je izbaciti mace, i ako to uradis, a ne pokusas da je spases - sram te bilo!
p.s.ja sam 13 macica uspesno donela iz drugog grada u bg...ocistila od parazita i cini mi se, lepo udomila. srce mi je puno.