Zelena milja
Poznat
- Poruka
- 8.878
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam macku sa takvim bojama na telu jos je mlada a imam jednu belu rasistkinju koja da je ne vidi, kako me nervira.
Ovaj moj riknuo
Jezik...Ovaj moj riknuo
Ma napravise mi haos od kreveta, on i jedna bela ....a jezik ma smesan, cirkus od macka, mnogo se natovio.Jezik...
Neka njih, debelih i slatkih. Ulepšaju čoveku život.Ma napravise mi haos od kreveta, on i jedna bela ....a jezik ma smesan, cirkus od macka, mnogo se natovio.
Sad je malo hladnije pa traze toplo ali generalno nocu su pretezno napolju.Neka njih, debelih i slatkih. Ulepšaju čoveku život.
Moje isto spavaju van. Preko dana uleću u kuću kao gerilci.Sad je malo hladnije pa traze toplo ali generalno nocu su pretezno napolju.
Ja rano ustajem ujutru, cim otvorim vrata odmah ulete 5-6 macaka.Moje isto spavaju van. Preko dana uleću u kuću kao gerilci.
Dobro je dok ne sapletu. Par puta sam skoro pala, izbegavajući da ih nagazim.Ja rano ustajem ujutru, cim otvorim vrata odmah ulete 5-6 macaka.
A to jeste mora da se pazi idu pred nogama.Dobro je dok ne sapletu. Par puta sam skoro pala, izbegavajući da ih nagazim.