Zelena milja
Poznat
- Poruka
- 8.928
Savršena
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Savršena
E, te žute su mi najomiljenije od naših domaćih mačaka..
Prvi mačak kog smo imali kad sam bila dete je bio takav.. i bio je prepametan.. on i naša nemačka ovčarka su bili dream team.. spavali su jedno uz drugo i branili su jedno drugo od svih drugih napadača.. ona je znala da odjednom preskoči ogradu dvorišta kad bi videla da ga je neki drugi mačor ili neki pas napao i odjurila bi da ga odbrani..
PrelepeA ove norveške šumske mačke su mi predivne..
Pogledajte prilog 1396871
https://i.pinimg.com/564x/06/1a/69/061a69f41f8c59dcdd49d15d2393b64b.jpg
Ali mislim da za njih nije zdravo kada su tako pregojene..Meni su mačke savršene životinje u svakom pogledu.
I volim ih sve.Male,velike ,svih boja i veličina. Najslabija sam prema bucmastim macama.Pogledajte prilog 1396876
Nije,znam.Ali su mi preslatke.Ali mislim da za njih nije zdravo kada su tako pregojene..
Moje mačke su uvek bile fit.. i moji psi, takođe.. i ja, takođe.. ja sve volim da je fit.. lepo, sportsko, snažno, negovano telo.. uvek spremno na pokret i akciju.. i neumorno..Nije,znam.Ali su mi preslatke.
(jer ja takav lifestyle obožavam, i onda volim da su mi i pratioci u životu takvi..)Kakva gospođa.
Starac Hoco od 100 ljetaKakav mudrac![]()

Mogu da ti poklonim neku imam visakMeni su mačke savršene životinje u svakom pogledu.
I volim ih sve.Male,velike ,svih boja i veličina. Najslabija sam prema bucmastim macama.Pogledajte prilog 1396876
Mislim da je ovo jedna engleska rasa ne mogu da se setim naziva.Meni su mačke savršene životinje u svakom pogledu.
To su one malecke sada narasle?Bucmaste su?Mogu da ti poklonim neku imam visak![]()
Jedu kao mecava, pa da to su oni.To su one malecke sada narasle?Bucmaste su?![]()
Slatkiši.Videla sam slike dok su bili maljušni.Jedu kao mecava, pa da to su oni.