О mačkama

286292818_5257587554301811_6275981503390436948_n.jpg

do dnas nuzdu vrsio u kutiju sa peskom a onda poceo pored kutije da vrsi veliku nuzdu kao da tera nekome inat kako resiti to
Ako ti problem još uvek traje, postavi pitanje kao zasebnu temu na ovom forumu.. - verujem da će ti se javiti ljudi sa nekim savetom..
Meni jedino pada na pamet - da li je pesak u kutiji dovoljno čist i suv? Mačke su jako čiste životinje i neće da stanu šapom tamo gde im se ne sviđa..

Baš sam preksinoć ostao bez moje voljene mačke.. Ispred kuće je neko usmrtio kolima,bila je sa nama 4 godine i mogla je još dugo,kuća djeluje prazno, ne mogu da se naviknem na činjenicu da je nema. Imam osjećaj da neću više nikad imati ljubimca
Pogledajte prilog 1197088
Žao mi je zbog gubitka ove lepe mačke jer znam za taj osecaj tuge i bola, od kada mi je uginuo pas.:(

Baš sam preksinoć ostao bez moje voljene mačke.. Ispred kuće je neko usmrtio kolima,bila je sa nama 4 godine i mogla je još dugo,kuća djeluje prazno, ne mogu da se naviknem na činjenicu da je nema. Imam osjećaj da neću više nikad imati ljubimca

Pogledajte prilog 1197088
Mnogo mi je žao.. :( I znam dobro kako je, jer sam i ja sad nedavno ostala bez psa.. i zaista je to jedna ogromna, ogromna tuga.. (u mom slučaju prošlo je već dva puna meseca, ali ja se i dalje zaplačem za njim.. i ne znam kada će me to proći.. samo se trudim da ne puštam misli u tom pravcu.. 😢)

Ali ja najsrdačnije predlažem uzimanje novog ljubimca.. on neće moći da zameni prethodnog, nikako, prosto jer su različiti.. i tuga za prethodnim će ostati.. ali će vam novi ljubimac doneti puno, puno radosti zbog samog sebe.. takvog predivnog, kakav jeste.. i pomoći će vam da se osećate bolje.. a istovremeno, dobijaće od vas i ljubav koju osećate prema njemu + i svu ljubav koju tako želite dati svom preminulom prijatelju, a ne možete..

Eto.. lep pozdrav.. i držite se.. :heart:

Žao mi je zbog gubitka ove lepe mačke jer znam za taj osecaj tuge i bola, od kada mi je uginuo pa

Mnogo mi je žao.. :( I znam dobro kako je, jer sam i ja sad nedavno ostala bez psa.. i zaista je to jedna ogromna, ogromna tuga.. (u mom slučaju prošlo je već dva puna meseca, ali ja se i dalje zaplačem za njim.. i ne znam kada će me to proći.. samo se trudim da ne puštam misli u tom pravcu.. 😢)

Ali ja najsrdačnije predlažem uzimanje novog ljubimca.. on neće moći da zameni prethodnog, nikako, prosto jer su različiti.. i tuga za prethodnim će ostati.. ali će vam novi ljubimac doneti puno, puno radosti zbog samog sebe.. takvog predivnog, kakav jeste.. i pomoći će vam da se osećate bolje.. a istovremeno, dobijaće od vas i ljubav koju osećate prema njemu + i svu ljubav koju tako želite dati svom preminulom prijatelju, a ne možete..

Eto.. lep pozdrav.. i držite se.. :heart:
Hvala na lijepim rijecima i na savjetu.♥️

Veliki sam ljubitelj životinja , mačaka pogotovo, i nadam se da će to nadvladati trenutni osjećaj koji imam,i da ću kad tad otvoriti vrata novom saputniku.

Hvala na lijepim rijecima i na savjetu.♥️

Veliki sam ljubitelj životinja , mačaka pogotovo, i nadam se da će to nadvladati trenutni osjećaj koji imam,i da ću kad tad otvoriti vrata novom saputniku.
Ja se nadam da hoćeš.. i to u što skorije vreme! 🙏 ✨
A kada se to desi, daj nam ovde neke lepe vesti i neke lepe sličice.. pa da se radujemo i da ga volimo i mi zajedno sa tobom.. :) 💕

Neverovatno. Dakle,i meni je umrla moja ženkica samojeda pre dva meseca. Ja sam se,prostim rečima da kažem,raspala,dezintegrisala. Iako sam i ranije imala pse,i svi su dugo živeli,za svakim sam žalila ali sam ipak uspevala da skupim snage da ponovo udomim jedno. Sada više nisam u stanju. Kiki sam toliko volela. Ne mogu sebe da izlažem tom bolu više.

Neverovatno. Dakle,i meni je umrla moja ženkica samojeda pre dva meseca. Ja sam se,prostim rečima da kažem,raspala,dezintegrisala. Iako sam i ranije imala pse,i svi su dugo živeli,za svakim sam žalila ali sam ipak uspevala da skupim snage da ponovo udomim jedno. Sada više nisam u stanju. Kiki sam toliko volela. Ne mogu sebe da izlažem tom bolu više.
Novog ljubimca uzmi.. i zbog sebe i zbog dece.. ne uskraćuj vam svima tu najiskreniju Ljubav (i vama od strane psa ili mačke, i ljubimcu od strane vas) zbog straha od bola.. jer onda su strah i bol pobedili, a ljubav izgubila.. a to je nešto što ne sme nikada, baš nikada da se desi.. a ko će braniti "svetlu stranu Sile" ako nećemo upravo mi, ovakvi.. :zag:

Znači, i ti da nam javiš lepe vesti i daš ovde neke lepe sličice neke nove bebe.. da se radujemo i volimo ga ili je zajedno sa vama! :heart: :)

Back