О mačkama

Mog mačka koga sam pustio slobodno da šeta oko zgrade redovno terorišu djukele i kradu mu hranu ispred zgrade, opet žao mi je mačka a i tih kerova lutalica ali opet rastrgli su do sada par mačaka i užasno sam se osećao pošto se to dešavalo noću kada nema nigde nikoga...
Opet ne pomišljam kao neki da ih trujem ili šta već, jednostavno surova je ta priroda, negde vidiš da se slažu a negde bude i krvi :(
Ni ja to ne podržavam koliko god da volim pse.
Ovde je tema da mačka šeta po mom dvorištu i iritira psa koji je zatvoren.
Jasno mi je da mačke mogu da uđu u bilo čije dvorište jer su za to sposobne ali meni smeta kad pas laje jer ga mačka iritira.
Da li ćeš na ovo da se šokiraš kao na mom predhodnom postu?

Screenshot_20210120-143421~2.png

То није исто. Овај пас хоће да се дружи са мачкама а ова што се шета код тебе не жели то са псом.
I mačka u restoranu u Grčkoj hoće da se druži samnom dok jedem a meni to ne prija.
Ne želim da mi se mota oko nogu. Da li ja tada treba da odem i da tu ne jedem jer je to njen teren?
Samo da naglasim da su mačke u Grčkoj veoma poznate po tome što ih ima svuda i po svim letovalištima.

I mačka u restoranu u Grčkoj hoće da se druži samnom dok jedem a meni to ne prija.
Ne želim da mi se mota oko nogu. Da li ja tada treba da odem i da tu ne jedem jer je to njen teren?
Samo da naglasim da su mačke u Grčkoj veoma poznate po tome što ih ima svuda i po svim letovalištima.

Слободна си да је отераш. Нико не треба да трпи оно што му не прија.
Тако сам и ја отерала пса који ми се мотао око ногу на сплаву где редовно седим викендом. Разлика је у томе што ме је његова власница опсовала и назвала ме разним именима. Еј бре, седим у затвореном кафићу и треба да трпим туђе псето, где то има...
Ајде да је седео и ћутао крај њих него је шетао свуда и лајао.

Слободна си да је отераш. Нико не треба да трпи оно што му не прија.
Тако сам и ја отерала пса који ми се мотао око ногу на сплаву где редовно седим викендом. Разлика је у томе што ме је његова власница опсовала и назвала ме разним именима. Еј бре, седим у затвореном кафићу и треба да трпим туђе псето, где то има...
Ne mogu da je oteram. Stalno se vraća.
Čak sam je i slikala, neće da mrdne.
20190718_155051.jpg

Back