O ljubavnici sve najlepse...

Mali čičak

Stara legenda
Poruka
77.633
Sretnem danas poznanicu, pitam kako je, sta ima novo... Ona s detetom, nasmeje se, kaze "Svasta" ;)
U sekundi se setim kako joj muz nasao neku mladu devojcicu I voda se sa njom vec godinama.
Ne bukvalno da je seta, mada mozda I to radi, samo ja nikad nisam u gradu... vec je to javna tajna...
Kupuje joj besna kola, garderobu, sesiri, pudlice... mala je kao paris hilton u ovom nasem selu... :lol:
Preskocimo mi to... I nastavimo da caskamo... ona zena ima svoj posao, dvoje lepe dece, lepo zivi, lepo zivela I pre njega, lepa, zgodna, uvek nasmejana... svi se oduvek pitali sta ce ona s njim... ali ajde...
Zapitam se sto se ne razvede?
Ok I dogovor I deca I sve... ali kako li se ona oseca?

Sedam u auto, misli mi lete... stajem na crveno... a u susret mi ide doticna ljubavnica, u nekom besnom autu... suncane naocare (po oblacnom danu), ozbiljna faca... prodje...
A u meni bes... kako moze biti toliko nerazumna?
Prvo, kako dozvoliti sebi da od 24-5 godina nekome budes ljubavnica?
Gde je samopostovanje?
Drugo, uzivas (nadam se da bar uziva) u necemu sto povredjuje druge ljude?

I onda se setim mojih forumasica... I nase stalne borbe oko toga...
Pa se zamislih... jel nju treba postovati?

PS. Molim bez komentara zasto se ja bavim tudjim zivotom... onih koji se bave iskljucivo svojim... nek nastave da se bave samo svojim :bye:

A mozda ta ljubavnica toj zeni zapravo cini uslugu, m? ;)

Ljudi su razliciti. Odnosi su razliciti. Brakovi su razliciti. Potrebe i ocekivanja su razlicita. Nije prevara najgore sto mozes doziveti od partnera. Nekome je strasna, a neko je prizeljkuje.

Licno, mislim da ne bih bila sa ozenjenim muskarcem. Ali ne razumem zasto je na tapeti ljubavnica/ljubavnik? Onaj ko je zauzet i ima porodicu ima i odgovornost prema partneru, deci i toj zajednici.
A njoj eto, mozda bas tako pase. Ntema kome da se pravda. Veci problem je tu njemu njena sloboda nego njoj njegov brak. Drugo je moral, a trece lazni moral.

A mozda ta ljubavnica toj zeni zapravo cini uslugu, m? ;)

Ljudi su razliciti. Odnosi su razliciti. Brakovi su razliciti. Potrebe i ocekivanja su razlicita. Nije prevara najgore sto mozes doziveti od partnera. Nekome je strasna, a neko je prizeljkuje.

Licno, mislim da ne bih bila sa ozenjenim muskarcem. Ali ne razumem zasto je na tapeti ljubavnica/ljubavnik? Onaj ko je zauzet i ima porodicu ima i odgovornost prema partneru, deci i toj zajednici.
A njoj eto, mozda bas tako pase. Ntema kome da se pravda. Veci problem je tu njemu njena sloboda nego njoj njegov brak. Drugo je moral, a trece lazni moral.
Nema ova ljubavnica slobodu. :(
Mislim da zena ima slobodu a ova mala je na povodcu.
Ne sme da makne bez njegovog odobrenja. Ustani, sedi, idi, dodji.
Iskopala sebi rupu... a mlada je... sumnjam da ce je on pustiti ikad iz te veze... sem u kovcegu

- - - - - - - - - -

Mozda je neki psihopata.

Nisam o tome razmisljala.
Ne deluje

Nema ova ljubavnica slobodu. :(
Mislim da zena ima slobodu a ova mala je na povodcu.
Ne sme da makne bez njegovog odobrenja. Ustani, sedi, idi, dodji.
Iskopala sebi rupu... a mlada je... sumnjam da ce je on pustiti ikad iz te veze... sem u kovcegu

- - - - - - - - - -

Nisam o tome razmisljala.
Ne deluje

Onda ce biti ono prvo. Zena prodisala, zato je i vesela.
"Muko moja, predji na drugoga" ;)

Sta ti to onda govori o karakteru tvoje drugarice koja se udala za takvog?

Ko ovde postavlja pitanja?

- - - - - - - - - -

Onda ce biti ono prvo. Zena prodisala, zato je i vesela.
"Muko moja, predji na drugoga" ;)

I ja se nadam da je to slucaj... zbog zene...
Mozda je I nasla nekog... pa uziva...
Racuna, evo ti budale pa se ti bori s njim,
ja sam dosta trpela...

Ali zao mi dece...

Pa ae pricamo.
Ti si postavila temu tako ko da je ona jadna zrtva u svemu tome a ljubavnica bezobzirna koja povredjuje.
A kazes da on neki ljiga koji ljubavnicu kontrolise ko control frik a zena znala kakav je I pre braka I boli je patka.
Nije ti palo na pamet da zena dobila sta zasluzila I izabrala I da joj tu nista nisu krivi ni muz ni shvalerka.

Regina, nije on s njom od juce. A verujem I da zena zna za koga se udala. Tako da njen osmeh nije zabrinjavajuc.

To ti pricam. Vidis da funkcionisu.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

I ja se nadam da je to slucaj... zbog zene...
Mozda je I nasla nekog... pa uziva...
Racuna, evo ti budale pa se ti bori s njim,
ja sam dosta trpela...

Ali zao mi dece...

Dobro mu je pitanje, u cemu je problem? Da govori o toj tvojoj, govori... Ja lepo kazem da je neki sajko u pitanju... Sve to dodje gde treba....

Sretnem danas poznanicu, pitam kako je, sta ima novo... Ona s detetom, nasmeje se, kaze "Svasta" ;)
U sekundi se setim kako joj muz nasao neku mladu devojcicu I voda se sa njom vec godinama.
Ne bukvalno da je seta, mada mozda I to radi, samo ja nikad nisam u gradu... vec je to javna tajna...
Kupuje joj besna kola, garderobu, sesiri, pudlice... mala je kao paris hilton u ovom nasem selu... :lol:
Preskocimo mi to... I nastavimo da caskamo... ona zena ima svoj posao, dvoje lepe dece, lepo zivi, lepo zivela I pre njega, lepa, zgodna, uvek nasmejana... svi se oduvek pitali sta ce ona s njim... ali ajde...
Zapitam se sto se ne razvede?
Ok I dogovor I deca I sve... ali kako li se ona oseca?

Sedam u auto, misli mi lete... stajem na crveno... a u susret mi ide doticna ljubavnica, u nekom besnom autu... suncane naocare (po oblacnom danu), ozbiljna faca... prodje...
A u meni bes... kako moze biti toliko nerazumna?
Prvo, kako dozvoliti sebi da od 24-5 godina nekome budes ljubavnica?
Gde je samopostovanje?
Drugo, uzivas (nadam se da bar uziva) u necemu sto povredjuje druge ljude?

I onda se setim mojih forumasica... I nase stalne borbe oko toga...
Pa se zamislih... jel nju treba postovati?

PS. Molim bez komentara zasto se ja bavim tudjim zivotom... onih koji se bave iskljucivo svojim... nek nastave da se bave samo svojim :bye:

Odgovor je sasvim prost - pare!
Dok ih ima i dok ih trosi na nju,zena ce biti srecna,moze on uz nju da ima i 100 ljubavnica njoj ce biti sve jedno.Onoga trenutka kada ostane bez para ostavice ga i zena i ljubavnica.
Inace mislim da ni jedna osoba koja u udje u ljubavnu vezu sa nekim ko je u braku ne zasluzuje postovanje.

Odgovor je sasvim prost - pare!
Dok ih ima i dok ih trosi na nju,zena ce biti srecna,moze on uz nju da ima i 100 ljubavnica njoj ce biti sve jedno.Onoga trenutka kada ostane bez para ostavice ga i zena i ljubavnica.
Inace mislim da ni jedna osoba koja u udje u ljubavnu vezu sa nekim ko je u braku ne zasluzuje postovanje.
Slazem se sa poslednjom recenicom

Back