Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Sretnem danas poznanicu, pitam kako je, sta ima novo... Ona s detetom, nasmeje se, kaze "Svasta" 
U sekundi se setim kako joj muz nasao neku mladu devojcicu I voda se sa njom vec godinama.
Ne bukvalno da je seta, mada mozda I to radi, samo ja nikad nisam u gradu... vec je to javna tajna...
Kupuje joj besna kola, garderobu, sesiri, pudlice... mala je kao paris hilton u ovom nasem selu...
Preskocimo mi to... I nastavimo da caskamo... ona zena ima svoj posao, dvoje lepe dece, lepo zivi, lepo zivela I pre njega, lepa, zgodna, uvek nasmejana... svi se oduvek pitali sta ce ona s njim... ali ajde...
Zapitam se sto se ne razvede?
Ok I dogovor I deca I sve... ali kako li se ona oseca?
Sedam u auto, misli mi lete... stajem na crveno... a u susret mi ide doticna ljubavnica, u nekom besnom autu... suncane naocare (po oblacnom danu), ozbiljna faca... prodje...
A u meni bes... kako moze biti toliko nerazumna?
Prvo, kako dozvoliti sebi da od 24-5 godina nekome budes ljubavnica?
Gde je samopostovanje?
Drugo, uzivas (nadam se da bar uziva) u necemu sto povredjuje druge ljude?
I onda se setim mojih forumasica... I nase stalne borbe oko toga...
Pa se zamislih... jel nju treba postovati?
PS. Molim bez komentara zasto se ja bavim tudjim zivotom... onih koji se bave iskljucivo svojim... nek nastave da se bave samo svojim

U sekundi se setim kako joj muz nasao neku mladu devojcicu I voda se sa njom vec godinama.
Ne bukvalno da je seta, mada mozda I to radi, samo ja nikad nisam u gradu... vec je to javna tajna...
Kupuje joj besna kola, garderobu, sesiri, pudlice... mala je kao paris hilton u ovom nasem selu...

Preskocimo mi to... I nastavimo da caskamo... ona zena ima svoj posao, dvoje lepe dece, lepo zivi, lepo zivela I pre njega, lepa, zgodna, uvek nasmejana... svi se oduvek pitali sta ce ona s njim... ali ajde...
Zapitam se sto se ne razvede?
Ok I dogovor I deca I sve... ali kako li se ona oseca?
Sedam u auto, misli mi lete... stajem na crveno... a u susret mi ide doticna ljubavnica, u nekom besnom autu... suncane naocare (po oblacnom danu), ozbiljna faca... prodje...
A u meni bes... kako moze biti toliko nerazumna?
Prvo, kako dozvoliti sebi da od 24-5 godina nekome budes ljubavnica?
Gde je samopostovanje?
Drugo, uzivas (nadam se da bar uziva) u necemu sto povredjuje druge ljude?
I onda se setim mojih forumasica... I nase stalne borbe oko toga...
Pa se zamislih... jel nju treba postovati?
PS. Molim bez komentara zasto se ja bavim tudjim zivotom... onih koji se bave iskljucivo svojim... nek nastave da se bave samo svojim