O KOSMETU

najveci_izdajnik:
Ovi gore nemaju veze sa Kosovom. Ali imaju neki povjesnicari i ideolozi kao sto su npr. Garasanin, Krestic i dr. Milosevic ipak nije agent ni CIA, ni Mossada ni MI6. Tako da je njegov govor u kojem najavljuje rat na Gazimestanu, prakticna provedba ove stare ideologije koju je u politicki program uoblicio SANU na celu sa Milosevicevim politickim komesarom Dobricom Cosicem.
I otac aktuelnog srbijanskog predsjednika je jedan od ideologa, pa ostaje za vidjeti koliko je jabuka pala daleko od stabla.
Neredi na Kosovu su posljedica 70 godisnjeg maltretiranja Albanaca od velikosrba. Nesreca za Srbe je njihovo slonovsko pamcenje i krvna osveta.
Daj neki podatke koji dokazuju tvoju tvrdnju.Ti mora da si neki nacista teski cim znas da su Srbi (pripadnici antifasistickog pokreta) maltretirali jadne albance iz ss jedinica.

Novi Sad-hrvatski grad? Hmmm A taman sam krenuo na okrepljujuci san. To nesto kao ono Ilirija nasa zemlja hrvatska , jel tako? Jel cemo od Austro Ugarske, pa Napoleon...pa ustvari vi ste tisuclijecnja generacija, ma da svi mi ovde vodimo poreklo od hrvata, jomini ovo je aksiom iz Jasenovca, razumes poentu.

marlon:
Novi Sad-hrvatski grad? Hmmm A taman sam krenuo na okrepljujuci san. To nesto kao ono Ilirija nasa zemlja hrvatska , jel tako? Jel cemo od Austro Ugarske, pa Napoleon...pa ustvari vi ste tisuclijecnja generacija, ma da svi mi ovde vodimo poreklo od hrvata, jomini ovo je aksiom iz Jasenovca, razumes poentu.
Razumem...

Vidis vagrant ti i ja se ne slazemo mozda po stavovima, ali sto se istorije tice tu nema laganja. O problemu siptara u IIsv ratu mozemo da pricamo kasnije ali ovo sa Novim Sadom je stvarno ono kao da gledam docek Nemaca u Zagrebu 1941 sa cvecem i pesmom na usnama od rodoljubivih hrvata. A kako su oni izvukli debelo meso da ne budu porazeni u tom ratu...isto kao i sada, samo sto ce sada neko drugi crnu vunu da prede a to necemo biti mi.

marlon:
Vidis vagrant ti i ja se ne slazemo mozda po stavovima, ali sto se istorije tice tu nema laganja. O problemu siptara u IIsv ratu mozemo da pricamo kasnije ali ovo sa Novim Sadom je stvarno ono kao da gledam docek Nemaca u Zagrebu 1941 sa cvecem i pesmom na usnama od rodoljubivih hrvata. A kako su oni izvukli debelo meso da ne budu porazeni u tom ratu...isto kao i sada, samo sto ce sada neko drugi crnu vunu da prede a to necemo biti mi.
A po kojim stavovim se ne slazemo,posto neznam kakvi su ti stavovi pa neznam da li se slazemo ili ne

Vagrant:
A po kojim stavovim se ne slazemo,posto neznam kakvi su ti stavovi pa neznam da li se slazemo ili ne
E aj ti i ja drugi dan, vazi. Mi makar mozemo kulturno to da raspravimo. OK? Sad hocu da istorijski obradimo ceo Ilirski Preporod pa da vidimo na osnovu cega to gospodin iznosi nebuloze? Ali gospodinu izgleda nije do diskusije...

najveci_izdajnik:
Tek sam sad vidio....... :shock: nu ti jomini živiš na hrvatskom povjesnom teritoriju. :shock:
Nisi znao da je Novi Sad - Petrovaradin veljelepan hrvatski grad !? Kakve ti veze imaš s Kosovom i zašto braniš zagovornike velikosrpske politike. Mislio sam da ste vi ''Vojvođani'' drukčiji :sad:
veLelepan jeste, hrvatski nije :wink: :!:
zato valjda ima i oduvek bilo 90% hrvata u njemu. I u njemu se nalazi matica srpska, ovaj pardnon, hrvatska... de nemoj lupati beno jedna

Back