O Klincima i klincezama

MrNapokon

Supersonik
VIP
Poruka
69.645

Uzgred skoro mi je jedan nekoordinirani mali vrag prosuo kafu po majici u kaficu, posto je njegova visokoodgovorna mama koja ga je iz ideje da deca ne treba da se odvajaju od majki i da svi treba da se bave roditeljstvom ponela u pusacko ispunjeno odraslima okruzenje, kako bi se ispricala o jako bitnim temama sa svojom prijateljicom (koja uzgred isto pusi) i nije se cak ni izvinula za ponasanje svog tereta ;)

nisam gledala snimak, ali mogu da naslutim kako je rec o ljudskoj neodgovornosti i samozivosti, da ne kazem sebicnosti pa da se provuku jos neke teme ovde. ono sto je zasita jezivo je to sto je ovo prosipanje kafe mozda bezazleno, medjutim takvo ponasanje moze da dovede decu u veoma opasne situacije. npr mama koja ne razmislja kada vodi dete putem na koju stranu ce da ga vodi, pa tako vrlo cesto dete bude izlozeno saobracaju , a majka ide pored njega sa spoljne strane puta.

Uzgred skoro mi je jedan nekoordinirani mali vrag prosuo kafu po majici u kaficu, posto je njegova visokoodgovorna mama koja ga je iz ideje da deca ne treba da se odvajaju od majki i da svi treba da se bave roditeljstvom ponela u pusacko ispunjeno odraslima okruzenje, kako bi se ispricala o jako bitnim temama sa svojom prijateljicom (koja uzgred isto pusi) i nije se cak ni izvinula za ponasanje svog tereta ;)
pa jesi joj reko da je majica original d&g od 300e..nisi.eee

pa jesi joj reko da je majica original d&g od 300e..nisi.eee

Nisam mogao nista da kazem, niti da se ponasam neggy, Napravio sam ljubazan osmeh jer su deca moj limit za bilo kakvu raspravu kada su tu u prisustvu .Jedino mi je bilo krivo sto nije umela da se izvini, ili nesto kaze na to. Cisto iz kulture, ne iz paznje, ne treba mi to...Ziveo sam po inostranstvu, uvek se ponudis kada vidis mamu sa detetom u kolicima kako silazi niz stepenice da pomognes.Jednostavno postoje neke norme ponasanja , ljubaznosti, i osecaja za druge (bez ikakve nagrade osim hvala) cak i kada se vratis sa 16 sati rada.. Kapiram da nekome mozda nije dan pa je pod tenzijom. Ipak moras da imas osecaj za druge, pogotovu kada si u druzeljubivoj atmosferi za odrasle poput kafica. Pogotovu ako sebe smatras zrelom licnoscu. Na zalost, mnoge nezrele licnosti prave decu i stavljaju svoje probleme ispred drugih bez pardona.

bas zbog toga sto iskoriscavaju decu za vise ciljeve i svoje dupe treba njih gledati a deci povladjivati..ciganka na ulici presrece ljude i vuce onako strokava za ruku..noseci bebu..prvo je ljubazna ako das nesto..ako ne i ako je prodjes izbegnes onda idu psovke..okrenem se i kazem nemoj da ti iebem mater nemoj da mislis ako nosis neciju bebu da necu

Back