JFM
Početnik
- Poruka
- 8
Ne znam ja ko je ovde besan , a ko ko samo želi da uvredi , kao svako ko nema nameru da promišlja , on tada , kad se iole oseti ugroženim , kao zmija napada , a narošito žene .
ooo, znači imaš problem i sa ženama...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam ja ko je ovde besan , a ko ko samo želi da uvredi , kao svako ko nema nameru da promišlja , on tada , kad se iole oseti ugroženim , kao zmija napada , a narošito žene .
ooo, znači imaš problem i sa ženama...
pa ajde obrazloži , daj razuveri me , debatujmo ..., a ne ja mislim da mislim , i neznam što tako mislim , ali tako mislim , i kraj ... ***
E pa za mene je judeo - hrišćanstvo još perfidniji vid i šovinizma , i fašizma , i mržnje prema svemu stranom , i to sve žrtve koje su u ime crkve ubijene , znaju , to zna i istorija , ali se taji .
A Amerika (njihova i spoljna i unutrašnja politika) je šta , Rajsko utošište , hehehehe , nebudimo slepi , a tu nam je pred nosom
Tako da sam i antihrist za takve kao ti (površne promatrače) , iako sam ubeđen da sam veći vernik nego ti , ali ti misliš da se van crkve nemože verovati , a ja znam da može ...i to je tako ,
Savršeno se nerazumemo , i to mi je bitno !!!![]()
Ko je reko da sam veći vernik , to sve proizilazi iz tvoje predrasude , kao što si svu borbu protiv gluposti ti okarakterisao kao fašizam , samo zato što nas istorija pa kao uči da je takva vrsta osuđivanja (a u biti je delovanje na uzrok sranja , a ne posledicu) . Da sve može biti fašizam kada se bezdušniku da moć u ruke ...Ma čemu debata, ako znaš šta je fašizam i nasuprot tome imaš ovaj post, trebalo bi da ti je dovoljno. Rado bih ti ispunio želju za debatom ali me mrzi vjeruj mi.
O judeo-hrišćanstvu što kažeš mogao bih se donekle složiti, ali nije u pitanju fašizam već pokušaj okupacije planete i što ide uz okupaciju..
Kako možeš biti ubijeđen da si veći vjernik od mene, zaime Boga. Postoji neki mjerač vjerovanja pa ti izmjerio, U postu nijesam ni spomenuo vjeru ni njerovanje pa neću ni oko toga da odgovaram.
Ko je reko, da sam veći vernik , to sve proizilazi iz tvoje predrasude , kao što si svu borbu protiv gluposti ti okarakterisao kao fašizam , samo zato što nas istorija pa kao uči da je takva vrsta osuđivanja (a u biti je delovanje na uzrok sranja , a ne posledicu) . Da sve može biti fašizam kada se bezdušniku da moć u ruke ...
A ti ako te mrzi , ja ti tu nemogu pomoći ...
Pa čemu besniš , ti zabludničeZavršili smo "debatu"!
Ne namjeravam više da ti odgovaram.
Naravno da je tako , i to ne samo kod nas , već je globalni establišment isprepleten sa najkrupnijim kriminalom , i to je fakat !наведи било ког на власти а да је ментално здрав? а они су закон.
A kakva to treba da bude manjkavost pa da neko piše nekoherentne postove, bez glave i repa, i traži kojekakve preventivne mere jer misli da baš tako treba? Šta preduzeti u tom slučaju? Pomenuo si puno mogućnosti za "preduzimanje mera", koja bi to po tebi bila najbolja i efikasnija u ovakvim slučajevima?Ukoliko se neki kriminalac , prisluškujući , ili ma kojom metodom , u napred osujeti u svojoj nameri da rđavo i pogano delo izvrši . Zašto bi bilo drugačije , da se zavistan , ljubomoran , zloban , lik , odsečen i od osećajnosti , i od razumnosti , ili pak suviše okrenut svojim , i samo svojim osećanjima i interesima , dok tuđe zanemaruje , i čak želi da ih anihilizuje .
Dakle zašto ne bi postojao određen institut , koji bi takvog , devijantnog čoveka ( koji u svakodnevnici je moguće ne primetan)... isto osujetio u nekoj mu suludoj nameri da naudi (bilo kako) nekoj drugoj individui , i time sprečio i izlečio njegovu rđavštinu koja proističe iz duboko karakterne manjkavosti .
Da li je ta manjkavost (namerno ne oboljenje) nastala , vaspitanjem , sociološkim okruženjem ,i ugledanjem na isto , ili iz nekakve kolektivne svesti gde su vrednosti zagubilo , potpuno je ne bitno . Ono što je bitno da se spreči posledica njegove "gluposti" , i da se raznim psihijatrijskim , i psihološkim metodama , bez upliva farmacije (dakle suočavanjem sa samim sobom , ukazivanjem na moguće posledice njegovog čina ,i drugim timskim i grupnim "terapijama") takva ličnost iznedrila , nazad u društvo , makar za 10% više vrlom i svesnom svojega problema !
Ako već živimo u globalno izvitoperenom društvu , gde sitem kazne ( umesto logike bodrenja i nagrade) jedino sredstvo od rađanja pa do svršetka bivstva ...i u realnosti gde se ništa ne radi na uzročnicima poremećaja (u svim pojavnim oblicima) , tek samo , i isključivo na posledicama takvih radnji , onda bi ovakav institut morao da postoji . Neka vrsta autoriteta , pred kojom bi strepeo svako ko naumi , da prebije ženu kada je pijan , da podmetne požar u komšijinoj radionici , da žena (muškarac) prevari svog saputnika , čisto iz malograćanske gluposti , ili INATA , kao bi ovog drgog načinila bolesno nemoćnim , a tada je svako živo biće najopasnije (jer deluje iskonskim animalnim instiktima ,bez racia) , ili već kome god padne kakva ne "grešna" , već polu , ili skroz kriminalna aktivnost , delo !!!
Znam da će me opet neko od ovih "kvazi-liberalno" nastrojenih ličnosti , prozvati fašistom , ali ja samo imam želju da Svet bude bolje mesto . Da ljudi prvenstveno spoznaju svoje biće , svoje živote , a ne tuđe , i rade na boljitku sopstvenoga , na mesto da za sve svoje grdobnosti , okrivljuju uvek prvo tuđe ,il druge ...te da se za dobro Prirode , mora bivstvovati i živeti u skladu sa Prirodom !!!
Sva predatorska , živa bića , će lošu jedinku izbaciti iz čopora , što je kod nas "ljudi" institucija zatvora , ludnica , ili groblja !. Ovo o čemu ja govorim bi bio sistem , pre zatvora , ili pre ludnica , a ponajviše pre smrti , kako tamo ne bi završile pojedine individue , koje imaju mogućnost , i potencijal , ali nikada i nikako uslove , da ne završe , tamo gde im u biti ,u njihovoj nesvesnoj dubini ...nije mesto ...čak mnogo dalje od toga !!!
A šta je po tebi ne samo glupost , sve vrste zavisti , pohlepe , zabludnosti , itd. Ne mogu se podvesti pod oboljenja u klasičnom medicinskom učenju , ali da patologija proizilazi iz svih tih emotivno - logičkih devijacija , poput neuroza , hroničnih depresija , pa čak je mnogo depresevnih i anksioznih osoba , ogorčenih na ivici pucanja ljudi , koji su sasvim uklopljeni u društvo .Svi znaju da imaju problem , ali , **** "pa ko danas nema problem " !глупост није поремећај
а тема може на пдф трач
Pa ja bih mogao reći da si ti opsednuta tračem , do te mere da ti je trač postao stvarnost . Inače stvarnost je jedna , ali viđenja su bezbrojna . Ako je ovo trač , onda je globalno zagrevanje , ili postojanje crne rupe , i večnosti , čista teorija zavere , jel? . Takvu si korelaciju uspostavila između onoga što ja kazah a ti videla to tračom !!! Očito da je tvoje bivstvo daleko od tvoga racionalnog pa projektuješ svoje boljke iz nepoznatih mi razloga , a moguće da se negde osećaš prozvanom , nebitno na koji to deo se usplahiri tvoja sujeta , ego ...ali fucketбркаш стварности
још више појмове
тема је добра за трач као и твој речник
Ono što je nekome trač , drugome je sušt , esencija problematike stanja u kojoj je ljudstvo danas . Pa se tako i budala diči onim što se pametan stidi , i uvek će tako i biti !бркаш стварности
још више појмове
тема је добра за трач као и твој речник
Bogami i kod Staljina bilo slicno . Logori na jednoj i drugoj strani svjedoce o tome .Inace fasizam je imao tih prednosti sto su se ljudska prava raspodeljivala prema zaslugama a ne na lepe oci svima.
A šta je sa onima koji , možda znaju i jedno i drugo , i budućnost , povrh svega , A?чуда како интелектулци одлично знају историју, а они прости садашњост...
Bogami i kod Staljina bilo slicno . Logori na jednoj i drugoj strani svjedoce o tome .
A šta je sa onima koji , možda znaju i jedno i drugo , i budućnost , povrh svega , A?
Takvi kao ne postoje , eto pa ja znam par primera , al ih neću reći !
Ipak se ne slažem u potpunosti , jer može biti slično , ali isto ne ! Jer postoje već šabloni po kojem se nešto ponavlja , rađa iznova , vreme je ciklično , ili čak hermetički kružno , zatvorena celina , ali prostor nije isti i okolnosti u kojim se nešto ponovo događa ...ако знаш овде и сад друго те не занима, исто је.
Ipak se ne slažem u potpunosti , jer može biti slično , ali isto ne ! Jer postoje već šabloni po kojem se nešto ponavlja , rađa iznova , vreme je ciklično , ili čak hermetički kružno , zatvorena celina , ali prostor nije isti i okolnosti u kojim se nešto ponovo događa ...
Ej . pa nekada detalji , mogu biti presudni , a nekada ih i ne primetiš .... zavisno od pridavanja značaja svojim čulnostima , i verovanja u neki karmički konceptсложићеш се... нијансе нису битне.