O drugim zenama sve najgore

Ako,pipajte se,samo izbegavaj doktore crnce,ostalo je sve dopusteno :per:
Idem i ja,gladan sam,mogu da pojedem celu kravu :sad2:

I ovde se pipkaju ??

Pa sad sam pobegao sa DaVasVidimDanas, u izbeglištvu sam zbog fem&lezz lobija na onom pdf-u kad ono cvrc.
Došo mečki na rupu :lol:

Sve su zauzele, svuda se razmilele, kao bakterije...hoćedu da unište Homo Balkanicus vrstu na mrtvo!

Ma mislim i na sebe... :)

A tema je stereotip cist. Kao zene su losi prijatelji, zavidne, tracare, kao da je to stvar pola a ne karaktera. Muskarci znaju biti velike tracare a o ljubomori na druge muskarce da ne pricam.

Zato kazem, svi smo mi ista govna, ne u smislu neceg loseg, vec ljudi smo a nista ljudsko nam nije strano.

I da dodam...ja imam super odnos sa muskarcima, i bas me vole i ja njih, ali ne mogu sad da kazem da su kao prijatelji bolji ili gori. Kako ko. U nekim stvarima su mozda jednostavniji i laksi za saradnju, ali za neke druge stvari zensko drustvo je zakon. Ne moze nikada jedan muskarac da te razume kao sto moze zena. Pa bas ono, da te slusa satima dok kukas i places i ispija sa tobom kafu i razmatra po hiljadu puta sta je znacilo ono "Cao mala", na kraju poruke. Da li je to definitivno cao ili mala znaci da nije bas kraj :)

evo ja sam sada bila na caju sa drugom
poverio mi je nesto sto nije rekao rodjenoj ni zeni, ni majci, ni sestri
toliko me dozivljava za prijatelja
i divnu energiju ima
i izuzetno nam je prijatno vreme koje provodimo zajedno
i ima divan smisao za humor
al on je jedan u sto
sa zenama se bolje razumem
sinoc sam posle posla otisla na vino sa saradnicama i vristale smo od smeha oba sata koliko smo se zadrzale
onaj najiskreniji smeh od koga ti teku suze i dodje ti da se upiskis
ja brate volim zene i njihovo drustvo
volim i muskarce
al volim zene

evo ja sam sada bila na caju sa drugom
poverio mi je nesto sto nije rekao rodjenoj ni zeni, ni majci, ni sestri
toliko me dozivljava za prijatelja

Hm, hm...taj ti je ili **der ili je ona vrsta koju na Krsti maestralno nazvaše "mendžajna".
Znaš one sluzavce koji nikad ne igraju otvoreno, 1 na 1...sve se nešto vrte okolo, glume najbolju "drugaricu" i nadaju se da će nešto da se ogrebu.

To su mukice koje se prepoznaju još u osnovnoj i ostaju takvi zauvek, ja sam dvojicu zapamtio i dan-danas su isti.

Sorry, samo sam iskren..ali i tvoja mala naiva ipak kaze da si plemenita jer treba imati cisto srce pa poverovati u tako nesto.

Poslednja izmena:
Hm, hm...taj ti je ili **der ili je ona vrsta koju na Krsti maestralno nazvaše "mendžajna".
Znaš one sluzavce koji nikad ne igraju otvoreno, 1 na 1...sve se nešto vrte okolo, glume najbolju "drugaricu" i nadaju se da će nešto da se ogrebu.

To su mukice koje se prepoznaju još u osnovnoj i ostaju takvi zauvek, ja sam dvojicu zapamtio i dan-danas su isti.

Sorry, samo sam iskren..ali i tvoja mala naiva ipak kaze da si plemenita jer treba imati cisto srce pa poverovati u tako nesto.

vidi ga :lol:
ovaj drug je bre frajer sto se tice fizickog izgleda
sto se tice prijateljstva - za prave prijatelje ruku stavlja u vatru
bila sam svedok toga
ne samo za mene, nego i za druge
ovo sto mi je danas poverio, kazace i njima ali ne u ovom trenutku

kakav si bre to
sto karakterises ljude negativno, a da ih nisi ni video :zag:

ja imam iskren nastup i u ljudima hocu da vidim uvek dobro
makar me neki od njih i preveslali
i posle toga, opet hocu da vidim dobro
mnogo je tezak taj teret neverovanja
ja to ne mogu da nosim na svojim ledjima kroz zivot
a i nekako mi se potvrdila ona - kako zracis, tako privlacis
na muskarce i zene koji su prosli kroz moj zivot kao prijatelji, poznanici, drugari, partneri ne mogu da se zalim :)

kakav si bre to

sto karakterises ljude negativno, a da ih nisi ni video :zag:

Story of my life :sad2:
Imam ja neki ugrađen čip, voleo bih, ali teško ili nikako ne verujem. I sebe sam hvatao u laži i izdaji pa više ni sebi ne verujem uvek.

ja imam iskren nastup i u ljudima hocu da vidim uvek dobro
makar me neki od njih i preveslali
i posle toga, opet hocu da vidim dobro
mnogo je tezak taj teret neverovanja
ja to ne mogu da nosim na svojim ledjima kroz zivot
a i nekako mi se potvrdila ona - kako zracis, tako privlacis
na muskarce i zene koji su prosli kroz moj zivot kao prijatelji, poznanici, drugari, partneri ne mogu da se zalim :)

Ma, verovatno si po tom pitanju više u pravu nego ja... ali stvarno imam neki osećaj za feeling za onu "dušicu-drugaricu" .

Aj ako te ikada malo samo izda, prijavi mi i obećavam da neću puno da likujem, samo malo, onako radi ego tripa ..ono "E znao sam!" :ortaci2:

Poslednja izmena:

Back