O drugim zenama sve najgore

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Pre nego sto pocnemo zelim da napomenem da ovo nije zenomrzacka tema, vec se tema bavi psihologijom odredjenih zena, postavio sam je ovde jer me prvenstveno zanima misljenje drugih zena, a i muskaraca, na ovu pojavu.

Sve cesce primecujem zene, tacnije devojke, koje imaju jako lose misljenje o zenskom rodu. Ona tipicna prica "muskarci su bolji prijatelji, zene su zajedljive, podle, bolje se slazem sa muskarcima" itd, itd.
Odakle ta "mrznja" zena prema zenskom rodu? Ne secam se da sam cuo ikada da muskarac kaze nesto "zene su bolji prijatelji, muskarci su debili, kreteni, vise volim da se druzim sa zenama".

Koliko sam ja tu primetio jedan obrazac, takve devojke su malkice mozda muskarace, nisu neke lepotice, ne kazem da nema lepih i zgodnih, ali ne videh ni jednu a da je prelepa i "ribetina" a da oplete tako po zenskom rodu kako ne valjaju.

E sad, sta je tu koren problema i psihom takvih zena? Osecaju li se ugrozenim od strane drugih zena, pa "druge zene ne valjaju", ili je to neki kompleks nize vrednosti, primera radi, takve zene su manje lepe, pa mozda ne dobijaju isti (zeljeni) tretman i paznju od muskaraca, pa da se prekrije nezadovoljstvo krene prica kako zene ne valjaju? Jesu li mozda sto su malo muskarace, tipa sta znam, gledaju fudbal, ne sminkaju se pola sata pred izlazak, pa su zbog toga odbacene od strane drugih zena, jer se ne uklapaju u ono stereotipicno zensko ponasanje, a sa odbacenoscu ide i frustracija i prica "kako zene ne valjaju".

Sta se krije u glavama takvih osoba?

Poslednja izmena:

Stav da je musko musko, i da ce ono jbati i sestru ako mu ova da, i da zato sve sto se u zivotu desava, zavisi od zena, i ako se desi neki kres, zena je za to odgovorna.

Samo to je objasnjenje da im vise smetaju zene, a muskarci se otvoreno ljigavije, smrdljivije i odvratnije ponasaju u danasnjem drustvu, dok su zene vise preplasene.

Pre nego sto pocnemo zelim da napomenem da ovo nije zenomrzacka tema, vec se tema bavi psihologijom odredjenih zena, postavio sam je ovde jer me prvenstveno zanima misljenje drugih zena, a i muskaraca, na ovu pojavu.

Sve cesce primecujem zene, tacnije devojke, koje imaju jako lose misljenje o zenskom rodu. Ona tipicna prica "muskarci su bolji prijatelji, zene su zajedljive, podle, bolje se slazem sa muskarcima" itd, itd.
Odakle ta "mrznja" zena prema zenskom rodu? Ne secam se da sam cuo ikada da muskarac kaze nesto "zene su bolji prijatelji, muskarci su debili, kreteni, vise volim da se druzim sa zenama".

Koliko sam ja tu primetio jedan obrazac, takve devojke su malkice mozda muskarace, nisu neke lepotice, ne kazem da nema lepih i zgodnih, ali ne videh ni jednu a da je prelepa i "ribetina" a da oplete tako po zenskom rodu kako ne valjaju.

E sad, sta je tu koren problema i psihom takvih zena? Osecaju li se ugrozenim od strane drugih zena, pa "druge zene ne valjaju", ili je to neki kompleks nize vrednosti, primera radi, takve zene su manje lepe, pa mozda ne dobijaju isti (zeljeni) tretman i paznju od muskaraca, pa da se prekrije nezadovoljstvo krene prica kako zene ne valjaju? Jesu li mozda sto su malo muskarace, tipa sta znam, gledaju fudbal, ne sminkaju se pola sata pred izlazak, pa su zbog toga odbacene od strane drugih zena, jer se ne uklapaju u ono stereotipicno zensko ponasanje, a sa odbacenoscu ide i frustracija i prica "kako zene ne valjaju".

Ja sam primetio da ima sve više devojaka ( od 85. godišta i mlađe ) koje nemaju drugarice nego su isključivo u muškom društvu.
Uglavnom su to jedinice kćerke i kao što ide s jednicama - beskrajno su razmažene i egoistične. Zato ne podnose druge žene ( konkurencija ) nego su tamo gde mogu da budu u centru pažnje, a to je muško okruženje.

A drugo, i nove generacije žena su sve manje žene a sve više muškarače pa je valjda i "normalnije" da vise na stadionima, prepričavaju kako su se "olešile" od alkohola i kako su na žurci išamarale neku gusku.

- - - - - - - - - -

Stav da je musko musko, i da ce ono jbati i sestru ako mu ova da, i da zato sve sto se u zivotu desava, zavisi od zena, i ako se desi neki kres, zena je za to odgovorna.

Samo to je objasnjenje da im vise smetaju zene, a muskarci se otvoreno ljigavije, smrdljivije i odvratnije ponasaju u danasnjem drustvu, dok su zene vise preplasene.

Kami hbt, iz kog dela planete ti kuckaš ?
Ti kao da si iz Kandahara jer u onome što pišeš nikad ne prepoznajem Srbiju.

Prostor, vreme...sve si ti to pobrkao, pišeš onako "po sećanju" ( ali iz 18. veka )

Evo sada zamisljam kako bi izgledao muskarac sa pricom "ma muskarci su debili, kresnuli bi sve sto stignu, lazu, biju se, hurce se, majmunisu, kretenisu".
Jednostavno, kod muskarca ta prica deluje kao "svi su oni losi, ja sam dobar", spusti druge, uzdigni sebe.

Ti si prijatelju jednu vrstu stereotipa suprotstavio drugoj vrsti stereotipa. Nemam volje da objasnjavam, a ni necu, ionako i bez jedne babe ima pijaca. :)

...a zasto bi neko lagao? Postoje zene koje ti ne prijaju, postoji tip zena koji ti ne godi, zasto moras da lazes da muskarac ne bi pomislio da ih spustas...kao da smo mi idioti koji zive da unize druge a ne ljudska bica sa ukusom, stavom, potrebama i nacinom komunikacije koji nam odgovara. Neko se jednostavno u nase licne kalupe ne uklapa, zasto bih to krila? Bas me vala briga da li ce on, grande veliki mag zvani MUSKARAC da pomisli da se prepucavam sa drugim zenama oko NJEGA. Ako tako nesto pomisli znaci da je idiot.

krije se...niki minaj?

mmbdat.gif

1.cek ti ne mislis da ne moze nekoj ribi da se desi da je okruzena sa vise povrsnih zena nego sa prirodnim muskarcima..
a i muskarci mogu biti okruzeni sa imbecilskim muskracima i normalnim zenama,samo sto muskarci za razliku od zena ne pricaju o tome(i nije im stalo),tj oni ne pricaju o polovini tema koje bi ribe nacele,a i verovatno bi pre blejali u muskom drustvu nego zenskom jer ocekuju da sa istim nemaju mnogo dodirnih tacaka,a i da ce one uglavnom da pricaju o zenskim temama..
a i realno ako cemo iskreno muskarci(*vecina za koje ja znam) nemaju neke preterane moralne i intelektualne barijere kad su prijatelji u pitanju,i njima je najbitnija odanost grupi.tj ako ti je drugar lopov,diler,itd bole te dupe ako ti je kul da izblejis sa njim,i znas da ce biti tu ako ti zatreba...

2.a i druga stvar kod zena jeste da im se sve vise namece ta plasticnost ponasanja(posebno putem medija),i meni deluje ko da ima sve vise povrsnijih riba nego muskaraca,al opet mozda je to subjektivno...
*i moze da bude iritantno ako ti neko najvise vrti teme o sminci odeci itd..

3.generalizacija ne znaci da neko misli da su svi muskarci i zene iste,nego uglavnom se misli na ljude iz svog okruzenja...

Poslednja izmena:
zene su zenstvene, zene su zenstvene. e meni je to bitno, jednom bila jedna fina djevojka, bas fina, al bez sisa. i bila ona gore, ja pogledao i krenuo mi se spushtati, reko sta je ovo, djechak???
skontala i ona.
dakle, ako bas nema nista, ni ko ficin zmigavac pozeljno je otici kod estetskog hirurga. a tanke rucice su jedan od kvaliteta koji su visoko rangirani na mojoj listi <3
i dobro je biti skrndelj, moras da se potrudis, evo mnogi muskarci koji mogu imati svaku su postali gej, sta ce ljudi, samo to saznanje da mogu da imaju sta oce ubija.
i na kraju dozive prebachaj.

Back