gost 392895
Ističe se
- Poruka
- 2.430
nikada od mene vernik, jednom su mi rekli da ce me staviti u vestacku komu da bih prezivala, nisam se molila Bogu samo sam rekla da moram da budem jaka i da se probudim iako sam bila svesna da mozda necu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh nisam ja te srece
Uglavnom neka drvenarija. Ruke mi bride![]()

nikada od mene vernik, jednom su mi rekli da ce me staviti u vestacku komu da bih prezivala, nisam se molila Bogu samo sam rekla da moram da budem jaka i da se probudim iako sam bila svesna da mozda necu
kako obozavam ove prijatelje koji pozovu samo kad treba nesto se prenese![]()
Kako je trulo živeti sam, nemati ideju nit snage da se to promeni... Odoh da operem suđe pre neg mi dođe da se roknem.
To se i ja zapitam mnogo putau šta toliko telefonski padavičari zevaju toliko po drumu u svoje telefonske preparate ?
Pa, to ne gleda ni kud' hoda.
...indijancima, zivotinjskim duhovima... 
jesi li 'čist' ateista ili agnostik ?
Postaje monotono šetati se malim mestom u kom svakog već znam, da ne spominjem kako sam jedva pokretan nakon pola dana na poslu.
- - - - - - - - - -
Opet odmah imam izgovore, a toliko sam razmišljao kako bih trebao da izbacim to iz svog ponašanja. Mslm, nije meni tolko loše, dok imam da kukam.
Postaje monotono šetati se malim mestom u kom svakog već znam, da ne spominjem kako sam jedva pokretan nakon pola dana na poslu.
- - - - - - - - - -
Opet odmah imam izgovore, a toliko sam razmišljao kako bih trebao da izbacim to iz svog ponašanja. Mslm, nije meni tolko loše, dok imam da kukam.