O cemu razmisljate?

Razmisljam o pampur cepu eto flasirao sam vino i nista bez pampur cepa dzaba dobrog vine lepih flasa ako nemas pampur cep.Tako vam je i sa zenama dzaba im svega bezvredne su ako im se ne udari pamur:hahaha:Tek tada opravdaju svoju svrhu postojanja.
Jednostavno zene ne mogu da prezive bez pampuranja:mrgreen:Od cega bi se onako nesposobne izdrzavale i kome bi uopste i trebale.Dakle samo zarad tog pampura i pampuranja mogu da zahvale sto uopste i opstaju

O slobodi pisanja na ovom for

- - - - - - - - - -

Razmisljam o pampur cepu eto flasirao sam vino i nista bez pampur cepa dzaba dobrog vine lepih flasa ako nemas pampur cep.Tako vam je i sa zenama dzaba im svega bezvredne su ako im se ne udari pamur:hahaha:Tek tada opravdaju svoju svrhu postojanja.
Jednostavno zene ne mogu da prezive bez pampuranja:mrgreen:Od cega bi se onako nesposobne izdrzavale i kome bi uopste i trebale.Dakle samo zarad tog pampura i pampuranja mogu da zahvale sto uopste i opstaju

Šugice ❤

Sta vi znate o zivotu,:think: pa naravno nista e zato lepo slusajte mene sta vam ja kazem i upamtite, jer necu ja stalno biti ovde da vas ucim i sovjetujem( iz objektivnih i subjektivnih razloga jerbo sams e nakupio banova i kazni kao retko ko)razapinju me forumske gnjiloguze polovare na krst kuju mi eksere ali ja se ne dam.naravno ne stedi me ni ostala moderatorska bulumenta ali to je moj krst ja ga kicoski nosim nisam se promenio ni malko na opstu nesrecu malopre pomenutih.
Dakle oprobah se i dokazah u mnogim delatnostima sto bi narod rekao ide mi od ruke sve cega se dohvatim.
Ostvarih se i kao vinogradar ali i kao podrumar i vinar.Vi mislite da je to sve isto ali nije .Vinogradar se bavi uzgojem vinove loze, vinar od grozdja pravi vino a podrumar je taj koji sve to udesi i finisira.Svi u ovom lancu su bitni ali je podrumar onaj koji je glavni.Dakle on vinu daje pecat i njegov rad je taj koji je finalni .Podrumar odredjuje koliko kad i gde ce vino da odlezi on ga pretace on ga sortira i preseca.On ga flasira i flase odlaze na prikladno mesto pa i tu ima stosova pod kojim uglom na koje mesto u podrumu i kad ce te flase da rotira okrece i kako.Uz sve to bavim se i plasmanom mog vina dakle okusao sam se i u trgovini.
I sa tog stanovista kompetentan sam da porcenim sta je najbitnije najbitniji je pampur cep sve ostalo mozes da omasis i ispravis ali ako pampur ne valja nema popravke ode sve u propast.
Dakle tako vam je i sa zenama bez pampura nema srece .morate da joj udarite pampur na vreme i glava nece da vas boli.

Sta vi znate o zivotu,:think: pa naravno nista e zato lepo slusajte mene sta vam ja kazem i upamtite, jer necu ja stalno biti ovde da vas ucim i sovjetujem( iz objektivnih i subjektivnih razloga jerbo sams e nakupio banova i kazni kao retko ko)razapinju me forumske gnjiloguze polovare na krst kuju mi eksere ali ja se ne dam.naravno ne stedi me ni ostala moderatorska bulumenta ali to je moj krst ja ga kicoski nosim nisam se promenio ni malko na opstu nesrecu malopre pomenutih.
Dakle oprobah se i dokazah u mnogim delatnostima sto bi narod rekao ide mi od ruke sve cega se dohvatim.
Ostvarih se i kao vinogradar ali i kao podrumar i vinar.Vi mislite da je to sve isto ali nije .Vinogradar se bavi uzgojem vinove loze, vinar od grozdja pravi vino a podrumar je taj koji sve to udesi i finisira.Svi u ovom lancu su bitni ali je podrumar onaj koji je glavni.Dakle on vinu daje pecat i njegov rad je taj koji je finalni .Podrumar odredjuje koliko kad i gde ce vino da odlezi on ga pretace on ga sortira i preseca.On ga flasira i flase odlaze na prikladno mesto pa i tu ima stosova pod kojim uglom na koje mesto u podrumu i kad ce te flase da rotira okrece i kako.Uz sve to bavim se i plasmanom mog vina dakle okusao sam se i u trgovini.
I sa tog stanovista kompetentan sam da porcenim sta je najbitnije najbitniji je pampur cep sve ostalo mozes da omasis i ispravis ali ako pampur ne valja nema popravke ode sve u propast.
Dakle tako vam je i sa zenama bez pampura nema srece .morate da joj udarite pampur na vreme i glava nece da vas boli.

Gde si Šugi, ne mož se pogodimo u isto vreme na slobodi?
:lol:

sedim tako sa ambasadorom u kafani pre neko vreme i drvimo o glupostima kako smo kao nekad bili baje i kako su ribe padale ko kruske a danas nijedna nece cak ni da sedne pored nas i cevcimo prokleto vino kad ispred mene se stvori ljubavnik moje zene zbog koga me doticna ostavila... ja reko ambasadoru eno ga decko od moje bivse, on se zabezeknuo i kaze, ONNN??? a ja, ybg brate sta da ti kazem....baja je inace javna licnost, nije red da mu spominjem ime, ruzan je inace ko lopov, ja sam mogu skromno reci za sebe bred pit za njega al' to je sad nebitno... dolazim kod nje kuci da vidim dete i 'nako uzgred ko qurwa kazem: eeee vido sam ti decka a ona nemoj da ga zoves deckom, on nije moj decko, nikad nije on bio samo moj decko, sta ti bre znaci to decko, on je zreo covek... nije decko jok i nije bio mislim ja u sebi a njoj popizditis vec kreno i na nosu igra kazacok...i onda kao nezainteresovano ali izazovnim glasicem punim neke topline koju nisam cuo godinama zapita , a gde si ga to video? ja reko' u kafani a ona a sta je on radio tamo? ybt...tucao kelnerice a kuvar mu duvao pritom otpozadi, mislim u sebi, ona mene pita sta je njen bivsi decko radio u kafani u kojoj sam ja bio...zenska uvrnuta logika jer plamen kod nje jos tinja

da skratim ovu onaniju, zene nemaju svest da razmisljaju racionalno o najelementarnim stvarima u dve zivotne faze, kada se budi emocionalni plamen spram nekoga i kad se isti gasi, znaci kad se zaljube i kad dobiju od dragog po onoj stvari ili kad mu one daju po njoj, totalno svejedno. sve ih zanima do patologije, sta, gde, ko, kad, s kim pa tacno da je proslo 30 godina od raskida i da je on bio sam hitler spram nje jevrejke...znaci da je ljubav jako nekonstruktivna kategorija koja tera zenu u iracionalno a tad se treba cuvati pogresno izgovorenih reci jer zuta minuta moze da se desi tek tako... bivse veze su iste za njih ko one sadasnje i kod zena ne treba tada nista dirati i pipati ako ona vec sama nece da vam kaze, ili sto je mnogo verovatnije, slaze.

Back