ptica kasnilica
Stara legenda
- Poruka
- 80.234
O radosti maloj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Koju temu da silujem ljubavnim pesmama![]()

Tek tada opravdaju svoju svrhu postojanja.
Od cega bi se onako nesposobne izdrzavale i kome bi uopste i trebale.Dakle samo zarad tog pampura i pampuranja mogu da zahvale sto uopste i opstajuRazmisljam o pampur cepu eto flasirao sam vino i nista bez pampur cepa dzaba dobrog vine lepih flasa ako nemas pampur cep.Tako vam je i sa zenama dzaba im svega bezvredne su ako im se ne udari pamurTek tada opravdaju svoju svrhu postojanja.
Jednostavno zene ne mogu da prezive bez pampuranjaOd cega bi se onako nesposobne izdrzavale i kome bi uopste i trebale.Dakle samo zarad tog pampura i pampuranja mogu da zahvale sto uopste i opstaju

pa naravno nista e zato lepo slusajte mene sta vam ja kazem i upamtite, jer necu ja stalno biti ovde da vas ucim i sovjetujem( iz objektivnih i subjektivnih razloga jerbo sams e nakupio banova i kazni kao retko ko)razapinju me forumske gnjiloguze polovare na krst kuju mi eksere ali ja se ne dam.naravno ne stedi me ni ostala moderatorska bulumenta ali to je moj krst ja ga kicoski nosim nisam se promenio ni malko na opstu nesrecu malopre pomenutih.Sta vi znate o zivotu,pa naravno nista e zato lepo slusajte mene sta vam ja kazem i upamtite, jer necu ja stalno biti ovde da vas ucim i sovjetujem( iz objektivnih i subjektivnih razloga jerbo sams e nakupio banova i kazni kao retko ko)razapinju me forumske gnjiloguze polovare na krst kuju mi eksere ali ja se ne dam.naravno ne stedi me ni ostala moderatorska bulumenta ali to je moj krst ja ga kicoski nosim nisam se promenio ni malko na opstu nesrecu malopre pomenutih.
Dakle oprobah se i dokazah u mnogim delatnostima sto bi narod rekao ide mi od ruke sve cega se dohvatim.
Ostvarih se i kao vinogradar ali i kao podrumar i vinar.Vi mislite da je to sve isto ali nije .Vinogradar se bavi uzgojem vinove loze, vinar od grozdja pravi vino a podrumar je taj koji sve to udesi i finisira.Svi u ovom lancu su bitni ali je podrumar onaj koji je glavni.Dakle on vinu daje pecat i njegov rad je taj koji je finalni .Podrumar odredjuje koliko kad i gde ce vino da odlezi on ga pretace on ga sortira i preseca.On ga flasira i flase odlaze na prikladno mesto pa i tu ima stosova pod kojim uglom na koje mesto u podrumu i kad ce te flase da rotira okrece i kako.Uz sve to bavim se i plasmanom mog vina dakle okusao sam se i u trgovini.
I sa tog stanovista kompetentan sam da porcenim sta je najbitnije najbitniji je pampur cep sve ostalo mozes da omasis i ispravis ali ako pampur ne valja nema popravke ode sve u propast.
Dakle tako vam je i sa zenama bez pampura nema srece .morate da joj udarite pampur na vreme i glava nece da vas boli.

Ripli legenda... i ona zaboravila da pise![]()