O cemu razmisljate sada?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo su bile prave plawushe, kada su mogle tako nesto da urade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pokrenuta istraga protiv plavuša koje su ukrale garderobu

BEOGRAD - Prvi opštinski sud u Beogradu pokrenuo je istragu protiv dve devojke sa snimka poznatog kao "Kosovo za patike", Maje Trbojević (20) i Jovane Petrović (19), zbog sumnje da su izvršile krivično delo teška krađa tokom prošlonedeljnih demonstracija, izjavila je danas Tanjugu portparol tog suda Ana Milošević.

One će se u daljem toku krivičnog postupka braniti sa slobode, pošto im dežurni istražni sudija koji ih je sinoć saslušao, nije odredio pritvor jer ga tužilaštvo nije ni zahtevalo, precizirala je Miloševićeva.

Na video snimku koji se poslednjih dana moze pogledati na sajtu www.youtube.com vidi se kako Trbojevićeva i Petrovićeva uzimaju robu iz radnji koje su demolirane tokom prošlonedeljnih demonstracija u Beogradu.

One su uhapšene u nedelju, a policija je u njihovim stanovima pronašla ukradenu robu, viski, bombonjere, firmiranu garderobu.

Inače, za počinioce krivičnog dela teška krađa zakonom je zaprećeno od jedne do osam godina zatvora.

...............da a cice su rekle da su krale iz nemaštine a pritom se na snimku vidi i čuje kako zovu nekog sa mobilnim telefonom sveže su ofarbane i moderno obučene a kao fol karadu iz nemaštine, pa super rekao bi neki stranac ako vam ovako izgledaju siromašmi onda kako vam izgledaju bogati............

Ma one su bash cool....
Ne bi im banku naplatio...
A sto ne hapse one sto su razbili te izloge?
Sto ne hapse one koji su zapalili ambasade?
Sto ne hapse one koji su ubili decaka u americkoj ambasadi?
Zato sto su to "nasi" momci, koji protestvuju protiv odvajanja kosova?
Zato sto su to NJIHOVI momci, koje su ONI organizovali da urade to sto su uradili!
Ovim dvema curkama treba samo naplatiti ono sto su uzele, jer one su bas to... tjurke...
Teroriste treba hapsiti koji podmecu eksploziv na javnim mestima, bacaju bombe i ubijaju ljude!
Nazalost ti teroristi vladaju ovom drzavom...

od silne prepirke,zapostavili smo kolace,palacinke,sladoled itd.
eis-1.jpg

im_eis-herzen.jpg

...........................ma volim ja sve sem da me maltretiraju, šalju preteće i poruke o opismenjavanju, i brišu moje poruke pošto su u istim iskritikovani..............sa obrazloženjem da nemaju strpljenja da me trpe..............

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back