O cemu razmisljate sada?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
o tome da sam mogao malo manje viskija da zveknem, a ne sad da se vucem po sobi kao mrcina....i o tome da nisam bas morao da tamo nesto...i da...i eto...a u stvari nisam ja hteo...nikako...cak sam se gnusao!
Ali u svakom slucaju mislim da je cufta gore prosao od mene (kad god pomislis da si najgori, okreni se oko sebe i utesi se) :lol:

o tome da sam mogao malo manje viskija da zveknem, a ne sad da se vucem po sobi kao mrcina....i o tome da nisam bas morao da tamo nesto...i da...i eto...a u stvari nisam ja hteo...nikako...cak sam se gnusao!
Ali u svakom slucaju mislim da je cufta gore prosao od mene (kad god pomislis da si najgori, okreni se oko sebe i utesi se) :lol:

A ti sad tu filozofiras:Posle ...... nema kajanja....i samo da znas da stvari nikad nisu tako strasne kako na prvi pogled izgledaju!

Vi niste u vinkli, kad ko koji dan, a ja evo vec nekoliko dana..pun mi kufer svih koji zovu , svi samo nesto traze da im se zavrsi, uradi, pomogne, pozajmi...e, bas cu da ima pokazem zube,:twisted: slag na torti je svekrva koja je "progovorila" da joj bude lakse........i to me zabole :smile:..po vrh svih zatupljivanja je samoprozvani "bestseler Grabljivca"...lele ovo je jadnije od one Basalo....sreca ne kupih, zao bi mi bilo i 150 din....eto......odoh na pijac da kupim spanac, bicu Popaj i sve cu da ih brrrr...!.

neko danas ima rodjendan
HappyBirthdayDanceTwist-1.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back