О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam aktivni hejter!:rotf:Opisali su me u originalu!:klap:

"Milenijumima se ljudska rasa usavršavala. Od majmuna preko homo erectusa do homo sapeinsa. Naučni kor se saglasio da je tu kraj razvoju. Medjutim! Evolucija nas je još jednom iznenadil;, uspela je da iznedri novu savršeniju ljudsku vrstu – hejtera.
Hejter. Dolazi od engleske reči hate (hejt) što znači mržnja. Dakle, vođeni etimološkim poreklom možemo da zaključimo da je osnovna osobina hejtera da mrzi. Njegova mržnja obično je usmerena prema svima i svemu. Hejteri uglavnom nemaju jasan objekat prema kome usmeravaju svoju mržnju. Oni jednostavno mrze.
Gotovo svi ljudi su hejteri. Procenat onih koji to nisu je zanemarljiv. Međutim, treba razlikovati pasivne i aktivne hejtere. Pasivni hejteri povremeno mrze: kada im je dosadno, kada ih neko posebno inspiriše, kada su loše raspoloženi itd. U pasivne hejtere spada gotovo 96% ljudske populacije. U onih preostalih 4% spadaju aktivni hejteri (sa izuzetkom onih 0,00001% nehejtera). Aktivni hejteri su pravi, istinski hejteri. I zapravo, samo oni zaslužuju da se nazovu tim imenom. Aktivnim hejterima hejt je životna misija i poziv. Zato se u većini slučajeva i ne bave ničim drugim osim hejtovanjem. Oni su tome maximalno posvećeni. Aktivni hejteri su izuzetno učeni primerci ljudske rase. Pročitali su sve knjige, pogledali su sve filmove, odslušali su svu muziku. Znaju šta je kvalitet (mada ta kategorija kod aktivnih hejtera skoro da i ne postoji), a šta šund i kič. Razumeju se u sve. Bili su svuda, videli su sve, probali su sve. Nema toga što aktivni hejter nije iskusio i dobro proučio. Oni su, takoreći sveznajući. Oni su spoznali istinu. Njihovo znanje je plod dugog i mukotrpnog rada. Aktivni hejter je najviši stupanj razvoja čoveka. Oni gotovo da i nisu ljudi, već polubožanstva. Postati aktivni hejter jeste privilegija i čast. Oni su tu da bi nas posavetovali, da bi nam pružili prave instrukcije kako da živimo svoj život i kako pravilno da razmišljamo. Oni su tu da bi nas prosvetlili. Aktivni hejteri se formiraju vremenom usled raznih okolnosti (mada niko nije siguran kako se sprovodi odabir i inauguracija), ali kada jednom dođu na poziciju aktivnog hejtera retko je napuštaju. Ne druže se sa pasivnim hejterima, a nehejtere posebno izbegavaju i to zato što ovi (i prvi i drugi) jednostavno ne mogu da razumeju te visoke frenkvencije na kojima oni komuniciraju. Teško se prepoznaju u javnosti jer su uglavnom ćutljivi, pa njihova genijalnost ne dolazi do izražaja. Njihova aktivnost (hejtovanje) najviše se odvija pod raznim maskama i nickovima. Deluju iz senke. Čuvaju svoj pravi identitet. Niko ne zna tačno zašto to rade, ali pretpostavlja se da je to zato što bi u slučaju njegovog otkrivanja ostatak populacije poludeo od zavisti i aktivnim hejterima bi tada bili ugroženi životi. Oni su naravno, istrajni u nameri da se svoje beskrajno znanje podele sa ostatkom populacije i tako pomognu tim zalutalim nesrećnicima da se vrate na pravi put, pa su uspeli da iznađu druge načine pomoću kojih komuniciraju sa lutajućima. Zato su njihova staništa uglavnom forumi. To je najbezbedniji, a ujedno i najefikasniji način širenja istine. Aktivni hejteri su nada da će čovečanstvo preživeti i razviti se još više. Sve to zahvaljujući njihovim brilijantnim umovima.
ALI ako je njihova misija i uloga u svetu toliko plemenita, pitate se sad vi, zašto ih zovu hejterima (mrziteljima)? Odgovor na ovo pitanje sasvim je jasan. ZAVIST! ah, TA zavist! Nehejteri i pasivni hejteri su iz čiste ljubomore aktivne hejtere nazvali tim pogrdnim imenom. Dakle, definicija hejtera i etimološko poreklo njihovog imena sa početka, samo su dokaz naših slabosti (nas koji nismo aktivni hejteri). Mi ne možemo da se pomirimo sa činjenicom da postoji savršena ljudska podvrsta koja je toliko genijalna i toliko uzvišena. Mi ne možemo da pojmimo ovim našim zakržljalim mozgovima koji su u odnosu na hejterske još uvek u rudimentarnom obliku da samo treba da ih sledimo. I da ne pitamo. Da se ne obaziremo na svoja nazovi razmišljanja. Samo da slušamo. To je naša uloga.
I dobro razmislite! Možda ste nekad i upoznali nekog aktivnog hejtera (ali ga naravno niste prepoznali)! Možda baš sad sedi pored Vas. Ali, pazite, nikako ne mu nemojte reći ako ste ga provalili. Šok prepoznavanja za hejtera može da znači trajnu eliminaciju mogućnosti spoznaje! Samo se ulogujte na bilo koji forum. I duboko se poklonite tim velikanima našeg doba."

http://www.chillout.rs/20070605/blablatruc/hejteri.html

Iz goluba se cula extra muzika..Dobar stari rock... Ja sam nazalost sedeo u basti Amade zbog dvojice ortaka kojima je vrh pevaljka Seka Aleksic:D:D:D
što bre lažeš, reci lepo da si uživao u ceci, aci i seki, nemoj da se vadiš na ortake :hahaha:
i što nisi na skajpu kad si već ovde zelen ?

O količini sudova za oko 3 mašine, o količini veša za oko 3 pune pegle vode, o gomili papira koje treba pretresti i napraviti selekciju sačuvati/baciti, bojleru koji curi, pokvarenoj mašini za sudove, pokvarenoj mikrotalasnoj, o zamrzivaču koji nemam... :thumbdown: Blago vama ostalima koji imate vremena da razmišljate o smislu života, smisao mog života će se uskoro probuditi i tražiti da jede.

E samo za taj komentar o etiketiranju si zaslužio još celu jednu kockicu al' sam ja preterala pa ne mogu da pripomognem.

Imam do sutra uveče deadline da sredim kuću ali mi nešto ne ide i + je tata rešio da me sabotira trčkarajući po familiji da bih ja morala da idem u radnju umesto njega i tako gubim vreme.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back