О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O tome kako bi trebalo da pocnem da se bavim kriminalom. Da vam objasnim...
Gledam ja sinoc spotove na televiziji ENTER. Kad u dojnem desnom uglu pise "Ako hocete da znate koliko para ce da imate i cime ce da se bavite za 10 godina posaljite Ime i godinu rodjenja na 5650". Posaljem ja, a treba ovako da se otkuca primer " CC Aleksanda 1988 ". I tako oni prikazu na Televiziji sta su mi predvideli za 10 godina, a ujedno mi posalju i SMS. A u poruci " 4,400,000 i velika kuca u Rimu. Aleksandar vodi hotele i restorane. Nije lose za rad u organizovanom kriminalu.

I zato mislim da i ja udjem u mutne vode posto cu da budem neko i nesto. Da odma krenem da stvaram. Paru na paru... Nego me muci sto *** verujem u boga. Pa imam tu dilemu. Sta vi ljudi meni predlazete?

ja ti prvo predlažem da batališ te televizijske sms gluposti :) Ako već nešto hoćeš da postigneš, treba ti ideja, istrajnost i drčnost :P Eto, dao sam ti koristan savet, kad budeš imao miliJone, daćeš mi par desetina hiljada evra bespovratnog kredita :D

Razmišljam o sutrašnjem verglanju na goč, spuštanju na banju ... i u subotu pedalanje do studenice i na rudno :) uffff, ja nisam normalan :D

Ne verujem da će ovo valjati:srpski plagijat Gorillaz-a,tj.Vikler i Nastić zajedno!:eek:
"Poslije raspada "Bad copy" Sky Wikluh i Ajs Nigrutin krenuli su svako na svoju stranu. Ajs je snimio spot u kojem je oženio poznatu novinarku Dušku Jovanić, dok Skaj radi na formiranju nove grupe i to sa najpoznatijim srpskim DJ-em Markom Nastićem! Hip-hoper Đorđe Miljenović ili Sky Wikluh (poznat i kao "Vinkler" i "Rotor") izjavio je da će novi bend biti "srpska verzija sastava Gorillaz". "Ulazimo u studio na jesen i do kraja godine izlazimo na tržište sa novim izdanjem", kaže Wikluh. Po uzoru na Gorillaz, ni Skaj Vikler, ni Marko Nastić se neće pojavljivati u spotovima, već će ih "predstavljati" animirani likovi."

Original:http://www.clubvibes.info/index.php?m=single&id=1678

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back