О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima vala da uštekam keš za neku spravicu kao npr.Korg OASYS i samo da gruvam po svadbama.Pošto prvi Shimmy hoće da se ženi njemu sviram džabaka.:ok:
7361015001_korg_oasys.jpg

Ne mogu da se nateram da pogledam šta mi je sve Dragojlović napisao još jutros. U svakom slučaju, mission acomplished. Prepisao mi je pronizon tablete, naravno, uz rekavan i ranisan.

Pogledala sam šta je napisao i uspela sam da protumačim oko 1/3, njegov kolega je slučajno nešto zeznuo (što je glupo to, dva kompa-jedan štampač) pa je morao rukom da napiše. I koji sam kreten, 'ladno nisam otišla do ambulante da to overim. Moraću sutra, treba što pre da počnem sa terapijom, mada imam lekova za jedan dan od zimus. A što se tiče alternativne medicine, po dogovoru! ;)

Poslednja izmena:
:shock: Sad kontam kako u celom gradu znam samo jednog lika kod kog bih mogla da završim jedan ketić, čisto da mi se oporavi ruka. I a bi mi bila frka da kupujem rizle na kisoku, nemam pojma na koga bih mogla da naletim. I setila sam se one "urbane legende" o plavim Smoking rizlama sa sve flopovima... Pričaju stoneri po BG da se s vremena na vreme pojavi na jednom kiosku i Knez Mihajlovoj jedna mala količina plavog Smokinga sa flopovima ali se odmah razgrabi. :tajna: Jel nema ovde drotova?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back