О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zakljucana tema Utisak dana???!!!
pa *** covece, nije fer....sta god da je razlog, Bejbe, mogla si da zazmuris na jedno oko...pa nasi smo, majku mu, a ta je tema bila moja omiljena...svi su na njoj postovali sa toliko licnog, zanimljivog dozivljaja, uzivao sam u citanju
ljut sam, mada znam da nikog ne boli za to
do sada sam bio uzdrzan, al sad vidim da neke stvari nisu u redu od strane moderatora

Лаже!!
Не веруј јој ништа.Она је се окомила на мене.

Ovaj pdf. me podseti na "Most ljubavi" u Vrnjackoj banji....katanaca kol'ko o'ces!!!!
Samo ljubavi i tolerancije nigde....iskreno, bas mi je krivo i ne mogu da skontam sta se desava!!

Nadgleda li neko ovako i pdf. KG???...
..ili smo mi primerno dobri!?
Ovo je bilo krajnje ozbiljno, ali sada sam uverena da nema vise razloga da navracam ovde,
mogu samo jos i ban da popijem :-|:confused:

Good Lucky.....:arrow:

Ти си цар :):):):)

tema je zaključana od strane Administratora, zahvaljujući ljubaznom angažovanju ostalih forumaša.
dalji komentari su nepotrebni.

verujem da je ova tema dovoljno autentična i lična da je zameni.

Кеве ти!
А што неко не брише теме по пдф КГ :evil::evil::evil:
Не верујем ти ни реч

Utisak dana i ova tema su bile veoma specificne i nikako ne mogu da se trpaju u isti kos
najbolje je da ne postujemo vise, jer ocigledno je da postoji velika verovatnoca primiti se na neku spiku, zeljno iscekivati razvoj diskusije, i onda, u jednom trenu, sve prestaje, jer je neko odlucio i procenio da postovi nisu regularni
a sta je regularno?
kakvi su to pdf-ovi koji odgovaraju strogom i principajalnom moderatoru?
pa mi nismo Shvabe, mi smo Srbi, slobodoumni, siroki, inatni, loodi i brizni u isto vreme...
ne ljubimo ni lance,ni katance

sve ovo polako postaje
deadhorse.gif

Utisak dana i ova tema su bile veoma specificne i nikako ne mogu da se trpaju u isti kos
najbolje je da ne postujemo vise, jer ocigledno je da postoji velika verovatnoca primiti se na neku spiku, zeljno iscekivati razvoj diskusije, i onda, u jednom trenu, sve prestaje, jer je neko odlucio i procenio da postovi nisu regularni
a sta je regularno?
kakvi su to pdf-ovi koji odgovaraju strogom i principajalnom moderatoru?
pa mi nismo Shvabe, mi smo Srbi, slobodoumni, siroki, inatni, loodi i brizni u isto vreme...
ne ljubimo ni lance,ni katance

Za tvoju info, ovaj forum placaju stranci, nisu Shvabe, ali su jos gori.
Cujemo se...

DP za gitku

draga moja, znam da voliš svašta,
al' ćutaću, nikom neću reći;
znam da tvoja uvek živa mašta
"miruje" k'o rogovi u vreći

zbog tebe bih uradio štošta
prist'o i na dabl penetrejšn;
znam da maštaš o takvim stvarima,
ti si fensi, daješ kompenzejšn

ko te voli, daruješ bananu,
ko ne voli, bananu još jednom;