О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...... о томе како је све овде постало ужасно сморно....Ко ће да вас продрма? Све се свело на нека крајње неинспиративна препуцавања, а некада су нам све реплике биле пре свега изузетно духовите, луцидне и виспрене....Имала сам утисак да се куцкам са паметним светом...А види сад....Прозаично, сморно, лењо......пих

Jesam li ja stvarno Utata ili je Utata ja ili sam ipak ja ja a Utata ja ili...........

nenene
grr čk čk ja sam karadagli graaaaaugh a zapravo smo svi mi pomalo šumadinaaaaaacar si ti senofopke mmmrhgh

Ako ti STVARNO ne smeta ostaviću ga, mada mi se više sviđa onaj morski ali ga je Utata (moj klon) već prisvojio

jok bre nisam ja šta to pričaš dao mi šumadinacoooovaj neki treći klon doup!
aaaaaaaargh težak je život u laži

...... о томе како је све овде постало ужасно сморно....Ко ће да вас продрма? Све се свело на нека крајње неинспиративна препуцавања

^^

byeqo9.gif

Razmisljam zasto mi je Bog dao da moram po ceo dan negde da jurim, kao danas npr.
A pri tom mi uvek ostane jos nesto sto cu sutra da uradim prvo, cim ustanem, jer je trebalo jos danas da bude uradjeno.
Razmisljam, zasto gospodja Bigi hoce jedan razgovor sa mnom do kraja godine, najkasnije!
Ma razmisljam svasta, puna mi je glava......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back