О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
o tome kako sam veceras oterala jednu jedinu osobu koja ima zivaca za mene, i kako mi se cini da moji roditelji u ovom trenutku dogovaraju u koju ce mentalnu instituciju da me smeste ako pokusam da se ubijem nocas ili ako pokusam njih da ubijem. danas ne da mi je odvratan dan i trpim i trpim i onda krenem da skinem haljinu koju mi je mama sila i pocepam je i pukoh....

E da, skoro sam u dva navrata prošao pored Perona i baš sam pričao kako sam prvi put u KG-u bio upravo na skupu forumaša u njemu :) Behu to dobra vremena :D
Šta je sa ostalima? Jacamaca, blueangelic, ludi_ćelavi_tip_čijeg_se_nicka_ne_sećam (setih se, šuhart valjda) :D

Ej, nas bivsi mod Shuki, cestitao mi rodjendan letos. :D Zao mi je sto nisam uspela da se upoznam s njim i u RL, bas je ovako, virtuelno ostavio pozitivan utisak.

hehehe, Veseli, jeste Suhart...ne znam sta je sa njim, pogubismo kontakte. A da je lood, to za medalju. Koliko taj covek ima energije :)
@Kaca, ima svasta, ali najvaznije je da smo zivi i zdravi.

Da smo zivi i zdravi! :pivce:

E da, skoro sam u dva navrata prošao pored Perona i baš sam pričao kako sam prvi put u KG-u bio upravo na skupu forumaša u njemu :) Behu to dobra vremena :D
Šta je sa ostalima? Jacamaca, blueangelic, ludi_ćelavi_tip_čijeg_se_nicka_ne_sećam (setih se, šuhart valjda) :D

A kome si to picao? Da nije meni? :D bese nekad dobra i luda ekipa, dosta njih je batalilo Krstu ali postoji jos vidova komunikacije :D

@ topic
o tome kako cu da puknem,da kazem ono sto me tisti ali plasi me odgovor,posle koga nikada nece moci da bude kao pre...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back