О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i kako si proveo noć? Jel bilo nešto interesantno na TV?

Ostala bih ja da chatujemo malo ali mimi's dad ima običaj da pred spavanje pročita online izdanja sutrašnjih vesti pa me bukvalno izgurao od kompa. A i bila sam umorna, imala sam relativno naporan dan.
J*beš TV!Nema tu ništa...Do 2 sata sam bio na netu i pop**deo sa željom da k*ram ove majmune iz EPS-a zato što mi je na 2 minuta nestala struja pa su se onda na pola sata s**bale antene na Vodotornju sa kojih hvatam net.Posle sam na Skype-u našao jednog lika Maneta Bugarina i mlatili smo o svemu i svačemu do 03.30h.Znači...Lik je lud 100%!

P.S.Jel' mi se čini ili mnogo psujem u komentarima?:think:Zadnjih 10 sigurno imaju po 3 psovke u svakoj.

Šta da ti kažem... I ja imam mnogo zvezdica i tačkica u svojim postovima. Ja sam sinoć baš htela da ostanem za kompom i da malo chatujem na smenu sa tobom, Čizmicom i mojim ženskim "klanom" sa KLj ali viša sila! Mi nismo posle ispada sistema imali problema sa konekcijom, imamo Telekom ADSL ali je spooor.... :dash: Prethodno smo imali SBB kkoji je duplo brži ali smo se preselili u ulicu u kojoj je distributer Duga... Još 1 :dash:! Jedino što mi se sviđa kod ovoga je što mu je cena fixna.

Zašto su nam uzeili :twisted:-a? Meni je on bio jedan od omiljenih smajlija, sad imam problema da izrazim emocije u pojedinim slučajevima.

Ih, ti sad, a ja o njemu...skoro pa konstantno, ali džabe...
Da parafraziram: Od razmišljanja nema selameta. :cool:

eh, smejem se i ja, al od muke...a sve se pitam, gde sam se zajebo....

:think:Hmm, rekla bih da smo u sličnom problemu...

Šta nam je sa gitarom, zašto li se odrekla funkcija??? Vjerovali ili ne, malko mi nedostaje...... :(

Da, da, nije interesantno bez nje, s kim sada da se raspravljamo...Ništa, aj da pišemo peticiju da je vratimo.:mrgreen:

Ćufto, u svoje ime se izvinjavam. Najobičniji lapsus. Valjda nisam još nekoga tako pogrešno oslovila? Još hvatam konce ko je ko na pf-u.

Ma, no problems;) Ja sam ti inače reinkarnacija pokojnog Karadaglija, laka mu zemlja....:cry::cry::cry: ....a u ril lajfu Dragoljub:)
Nego, ko si ti? Imali smo jednu Mimi koja je sa (takođe pokojnom :cry:) BANdom zaebavala sve živo, nemoj mi reći da si ti njena mati?

Ma, no problems;) Ja sam ti inače reinkarnacija pokojnog Karadaglija, laka mu zemlja....:cry::cry::cry: ....a u ril lajfu Dragoljub:)
Nego, ko si ti? Imali smo jednu Mimi koja je sa (takođe pokojnom :cry:) BANdom zaebavala sve živo, nemoj mi reći da si ti njena mati?

Nisam, moja Mimi je u avataru i mnogo je mala, tek uči da priča a o čitanju i pisanju još nema govora. I ovo mi je prvi nalog a nadam se da neću biti banovana ever.

A što se tiče pomoći komšiji grebiću, od nas će da se načeka.

Nisam, moja Mimi je u avataru i mnogo je mala, tek uči da priča a o čitanju i pisanju još nema govora. I ovo mi je prvi nalog a nadam se da neću biti banovana ever.

A što se tiče pomoći komšiji grebiću, od nas će da se načeka.

Ma kakvo pisanje, odmah da se navikne na tastaturu, pa nalog ovde i eto nama finog drustva! :D

Ma kakvo pisanje, odmah da se navikne na tastaturu, pa nalog ovde i eto nama finog drustva! :D

Mogu ti reći da nismo znali ni 50% mogućnosti tastature dok je ona nije istukla jednom prilikom. Sad, kako nam je riknuo punjač miša pa kupujemo baterije, prištedimo ih po koji dan zahvaljujući njoj i njenim otkrićima. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back