О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
o svojim mišićima (boli me maseter povremeno već pola godine, popizdeću više, ne znam šta mu je, a ne zna ni maksilofacijalni)

Illu_head_neck_muscle.jpg

o svojim mišićima (boli me maseter povremeno već pola godine, popizdeću više, ne znam šta mu je, a ne zna ni maksilofacijalni)

Illu_head_neck_muscle.jpg

Мене је болео тај мишић,како год се већ зове :) престао је онога тренутка када сам престао да грицкам усну,кашичице...тј. да кривим вилицу на силу не бих ли што боље грицкао неки предмет.
Мада те 'ебе и година производње!Знаш ли ти сад колико морају твоји да спреме мираза због твог мишића 8-) половна девојка

имала сам и ја повремено проблем са тим....мислим да је фора са жвакањем...видиш, давно ме није заболело....а неко ми је некад рекао да то има везе са подмазивањем хрскавице, одн. са неким витаминима,,,,нечим, јб, ли га, не знам јесам ли ти више помогла или одмогла овим запетљавањем.....
У СТВАРИ ЧИТАЈ У СЕБИ, А НЕ НАГЛАС, НЕ ТРОШИ СЕ......

знала сам да је тако....

веровали или не, једна моја цимерка је учила једино тако што НАГЛАС чита.Наравно, морала је учити у соби,јер, ко би је трпео у читаоници....Некада је на испите одлазила буквално без гласа.....и те је једино и положила!

Sta bi sa idejom o okupljanju forumasha?
Da li je to nekada ostvareno?

Својевремено сам после мог првог месеца проведеног на форуму хтео да организујем дружење за форумаше.Имао сам у плану да организујем један рафтинг...
Нема ти од тога ништа.Само сам испао будала која жели фамилиларизацију,како рече неко

Secam se tvoje ideje o raftingu dobro. Tada nisam mnogo postovao, samo sam nadgledao. Pravo da ti kazem ideja mi se svidela jer volim to, ali mislim da je malo rano da odma idemo na reku. Mislim da je bolje da se prvo izupoznajemo i to skoro nesto, a onda do leta da se napravi selekcija za rafting. Pa nek misle da sm budala, al' ja sam za to da se organizuje okupljanje sto pre. Mozda i otvorim temu o tome.

Најбољи рафтинг је у рано пролеће када је Ибар највећи и када почиње снег да се топи.Тада је невероватан осећај.Као да нисам у Србији него негде далеееккоооо.
Слапови,брзаци,превртања,стене,ледена вода...То је рафтинг а после тога му све дође више као сплаварење.

Увек ја командујем и највише галамим,а кад се напијем певам :).Мада све зависи,ако је 'ебен Ибар и ако је опасно (Ушће~МАглич) нема алкохола на чамцу док се не дође до Маглича а после куд који мили моји.Ево овако.Од мене ћеш да добијеш 1) Весло 2) Пола гајбе пива 3) Крему за сунчање (или маргарин)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back