О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А ШТО?
И ГДЕ ДА ПОБЕГНЕШ?
МИТРОВДАН ЈЕ ПРОШАО....
РАЗИШЛИ СЕ ХАЈДУЦИ....

'ајдуци не беже!Екипу има,јатаке имам...само да кренемо
Могао бих да питам у апр да ли ће да ми региструју 'ајдучку дружину.Како ли би то могло да се подведе...можда као група грађана

У хајдуке би, Ниџо, а овамо ништа не знаш(за чудо).Састанак је у мају, на Ђурђевдан, Хајкуна је девојка, жена , Малог Радојице, због које је истрпео гвожђе под ноктима.Питај ме сад ко је М. Радојица, па да те убијем!!!!
Боље би ти легли , можда, партизани, а?
Ту имаш и имењака, Николетину.....

У хајдуке би, Ниџо, а овамо ништа не знаш(за чудо).Састанак је у мају, на Ђурђевдан, Хајкуна је девојка, жена , Малог Радојице, због које је истрпео гвожђе под ноктима.Питај ме сад ко је М. Радојица, па да те убијем!!!!
Боље би ти легли , можда, партизани, а?
Ту имаш и имењака, Николетину.....

Ни једно ни друго ми не би било страно у фамилији.
Чукун дедин деда ми је још у своје време 'ајдуковао и војевао по 'ерцеговини с'турцима па је због тога иселио свога сина у Стари вла'.Али крв није вода тако да његов унук а мој Чукундеда 'ајдуковаше по Голији и Санџаку дуго година.Лежао је 20година робије због 'ајдучије.......итд...
А што се тиче Партизана,деда ми је био у Партизанима од првог до последњег дана.И он заврши на робији (Голом Отоку) после рата због Стаљинизма.Чак и Добрица Ћосић га помињаше у својим писанијама као ратног друга..
Тако да што се моје лозе тиче могу да се одметнем и у 'ајдуке и у илегалу :) а што се тиче Малог Радојице,немој да се вређамо!

O tome, kako cu sad, posle posla, na probu, pa na date, pa kuci tek oko ponoci, a izasao danas oko 13h
ubi ovaj tempo

Sta bre ubi?! Jos se zalis?! Eeee, sta bih dala za takav tempo! 'Ajde da se menjamo, danas sam celih 12 h bila na fax-u, ubi kicma od tvrdih stolica, mozak mi se preforsirao (i on mucenik mora da odmori povremeno), oci su mi k'o da sam pokusavala da ih izvadim... ma ne dao Bog da mi se u skorije vreme ponovi ovakav dan! A ti jos imas i dejt veceras! A znas kad cu ja da se vidim sa deckom??? Najranije za vikend! Eto! Zato, tisina! Hm! Nemoj da mi stajes na muku.

Ako, tako sam i ja, samo sto ja ne zalim.

Razmisljam, verovali ili ne, o jednoj curi.

Лорд нам се заљубио
Лорд нам се заљубио
Лорд нам се заљубио
Лорд нам се заљубио
:razz::razz::razz::razz::razz:

Ја размишљам шта има у овој глави кад овако може да боли

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back