O CEMU PRICATE NA CHATU? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
wild_child:
Master_Chief:
Keeper:
Master_Chief:
"Indetifikuj se!"

:roll:
'bem te nepismena.
indetitet nije isto shto i identitet.
osim toga, fora je trula :P
All this pain is an illusion.
ma mnogo me zabole...barem sam jedini koji ne smara sa "Cao" ili ne daj boze "Poz".Zato svi moji razgovori su po sat i vishe vremena,a ima dosta sa kojima sam se upoznao na chatu bas zato sto ne smaram sa istim pitanjima i odgovorima kao drugi...

ZOP!!
:lol:
Ova poloodela u poslednje vreme! :lol: :lol: :lol:

A ovi moji pancevci su najjaci likovi...polovina njih se zaklela da ce da provale ko sam pa ce da me prebiju! :lol: :lol: :lol: kakve dijabole! :roll:
Inace sreo sam ja na toj pricaonici neke devojke sa kojima jos uvek odrzavam sms i email friendship...to je bas lepO! :D

Shinoda:
wild_child:
Master_Chief:
Keeper:
Master_Chief:
"Indetifikuj se!"

:roll:
'bem te nepismena.
indetitet nije isto shto i identitet.
osim toga, fora je trula :P
All this pain is an illusion.
ma mnogo me zabole...barem sam jedini koji ne smara sa "Cao" ili ne daj boze "Poz".Zato svi moji razgovori su po sat i vishe vremena,a ima dosta sa kojima sam se upoznao na chatu bas zato sto ne smaram sa istim pitanjima i odgovorima kao drugi...

ZOP!!
:lol:
Ova poloodela u poslednje vreme! :lol: :lol: :lol:

A ovi moji pancevci su najjaci likovi...polovina njih se zaklela da ce da provale ko sam pa ce da me prebiju! :lol: :lol: :lol: kakve dijabole! :roll:
Inace sreo sam ja na toj pricaonici neke devojke sa kojima jos uvek odrzavam sms i email friendship...to je bas lepO! :D

koji ti je nick? :wink:
bat_angel.gif

it's a free ride when you've already paid,
it's a good advice that you just didn't take,
who would've thought, it figures...
[alanis morissette, ironic]

ylflower.gif

Ranije kada sam išla, pitala sam svašta i opet sam malo znala o sagovorniku. Pričali smo o svemu, a opet... to je tako isprazno mesto gde odgovori moraju biti kratki. Forum je zato mnogo bolji.
Vrlo sam radoznala, a s druge nikada nisam bila sigurna u njihovu iskrenost (evo i ti kažeš da si koristila drugo ime...heh, baš te neko zna!).

Radoznalost... To mi je i ovde na forumu mali problem, volim da postavim novo pitanje i pre nego što odgovorim na temu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back