О чему мислите кад не мислите о себи?

Највише волим дуге вожње градским превозом (са плаћеном картом, нормално).

Зурење кроз прозор и ројеви испрекиданих мисли. Невероватно шта све постоји и о чему се све може размишљати.

I beskucnici isto to obozavaju.

Uglavnom sam okrenuta poslovima i obavezama koje treba uraditi ili završiti za sebe porodicu posao itd
Sobom kao sobom se bavim koliko mi prija i to je dnevno vrlo malo vremena koje ugrabim
Introspekcija je jako korisna za mentalno zdravlje važno je biti čist pred sobom i zdrav i srećan sa svojim unutrašnjim bićem
Meditacija uz muziku i oporavak od teških tema i stresa mi pomaže da se ne trujem svim glupostima kojima nas truju u medijima
Posmatram prirodu u šetnji i kako se sve menja iz dana u dan
Kod mene sve mora da odlezi i da se tako nakaradno izrazim prevari i da opet energična krenem dalje

I beskucnici isto to obozavaju.

Мислим да смо сви на корак од њих. Данас пун цегер, сутра - ко зна.

- - - - - - - - - -

ima u onoj knjizi "beograd ispod beograda" ti zemunski tuneli, moćda ima sad u aprilu i neko vođstvo

Имам ту књигу. Учинила је да друкчије мислим док шетам кроз град.

Фокусирање на самог себе је понекад контрапродуктивно, углавном се вртимо у круг као псето које лови свој реп.

Шта је то што вас још окупира? Примећујете ли како су лепе крошње и како је трава зелена?

primećujem, uživam u tome...ali to ostaje u amanet živima, onima koji još uvek nisu primetili besmisao života

Poslednja izmena:

Back