О чему мислите кад не мислите о себи?

електрика

Zaslužan član
Poruka
123.191
Фокусирање на самог себе је понекад контрапродуктивно, углавном се вртимо у круг као псето које лови свој реп.

Шта је то што вас још окупира? Примећујете ли како су лепе крошње и како је трава зелена?

pa primetim kad ih ugledam, npr kad se vozim, nemam problem s tim primećivanjima, evo vozim se pored groblja i to je zanimljivo, ne sad ali često
meni je skroz ok priroda, drveće, april u bg i tako

(samo što uskoro stiže leto u bg :P)

pa obično o nekim ljudima :rumenko: imam svoje fiksacije
ljudima, osobi i tako :roll:

onda se toga oslobodim pa život počinje da izgleda konačno kao bolji ali onda se nakači sledeća :P
ili vrtim neke svoje situacije probleme kao što sam ovo a nisam ono, a pre 10 god i tako

Носталгично жуте шипке у градском аутобусу, одсјај сунца у прозорима наспрамне зграде који осветљава собу и чини је чаробном.

Углавном визуелне сензације. Браним се лепотом.

Od sebe? :lol:

Носталгично жуте шипке у градском аутобусу, одсјај сунца у прозорима наспрамне зграде који осветљава собу и чини је чаробном.

Углавном визуелне сензације. Браним се лепотом.

ako ti je gsp nostalgija, onda bolje da se fiksash

O drugim ljudima. Ako se odigrava neka drama u životima prijatelja i poznanika onda o tome, a ako nema ništa zanimljivo među poznanicima, skeniram prolaznike i analiziram, nagađam ko su, šta su, kako žive, taj rad. I onda tripujem - ako vidim beskućnika maštam da sam beskućnik, ako se pojavi neki napucani tip sa skupim telefonom zamišljam njegov svet itd. Ako prođe neko lep, zamišljam ljubavnu priču sa tom osobom. Šanjarim, u suštini.
I naravno stalno maštam šta bih zabranila da sam diktator. Parkiranje na trotaru. samo više nikada ne nađeš svoj automobil. Pojao ga mrak. :malav:

Волим да замишљам пресеке - пресек кроз земљину куглу, пресек океана, пресек речног корита.

Замишљам шта је овде било пре три хиљаде година. Шта све може да се ископа.

О нашој историји - колико неопростивих грешака.

Волим да замишљам пресеке - пресек кроз земљину куглу, пресек океана, пресек речног корита.

Замишљам шта је овде било пре три хиљаде година. Шта све може да се ископа.

sve sto imas od civilizacije danas, manje vise izmislio je rim
idemo dalje

evo opis jedne šetnje...

Pomešana osećanja

Dok šeta bedemom, sa papirima, posmatra jezero, i lucidno zapisuje:

„Lako dodirujem toplo predvečerje, stopalima, i ostalim, kroz reciprocitet hoda.
Voda u činiji, za čarobni svet neprobuđenih pesnika.
I onih drugih.“

Neki mali pas kroz ogradu laje, onda se povlači, izgubljenog besnila.
Ispred zgrade je drveće.
Olovka je u ruci:

„Ćarlija vetrić,
dok drhte breze,
osećam blag miris
eksplodirane zvezde.“

Ulazi u stan.
Sere mu se.

...

ja pisoo

Највише волим дуге вожње градским превозом (са плаћеном картом, нормално).

Зурење кроз прозор и ројеви испрекиданих мисли. Невероватно шта све постоји и о чему се све може размишљати.

i meni je to bilo zanimljivo mada kad malo provališ kako funkcioniše manje je
linija 50 moja preporuka :D

- - - - - - - - - -

i ona neka 57 što kruži po banovom brdu možda

i meni je to bilo zanimljivo mada kad malo provališ kako funkcioniše manje je
linija 50 moja preporuka :D

Сада сам оријентисана на истраживање Земуна. Ту сам тек годину дана и још увек се изненађујем.

Фасцинација Циганским рупама, то никада до сад нисам видела. Рељеф вредан фотографије.

О мачкама стално мислим. Неко се роди као човек а неко као мачка.

Сада сам оријентисана на истраживање Земуна. Ту сам тек годину дана и још увек се изненађујем.

Фасцинација Циганским рупама, то никада до сад нисам видела. Рељеф вредан фотографије.

О мачкама стално мислим. Неко се роди као човек а неко као мачка.

rupe kao kartonske kuće ili rupe u brdu

ovo sam sveže ufotkao:

DSC00006.jpg

ova je starija:

DSC01388.jpg

imate li vi neke lepe fotke toga što primećujete...

Back