Nutricionista

Ja sam trenutno na dijeti prepisana sa strane Jagode Jorge radi privatno u Belmedicu nazovi Belmedic i zakazi pregled .Vec sam tri nedelje na dijeti i skinula sam 5 kila ali samo polako sve ce ti ona lepo objasniti,prvo da vadis krv pa tek ako su ti rezultati uredni mozes da krenes u osvajanje novog izgleda !samo budi uporna izdrzi do kraja nemoj da pokleknes!uradis sada taj problem i posle si miran za ceo zivot
 
Ja sam cula za neku Branku Borovljev na Studentskoj poliklinici? Jel neko ima iskustva? I da li se placa pregled kod nutricioniste ako si student? tj. kako se zakazuju pregledi???
 
bajata tema, ali nije lose reaktivirati je.
sto se tice nutricioniste na studentskoj poliklinici, pre svih dijeta se rade laboratorijski nalazi. ako su nalazi losi i pokazuju da je neophodno promeniti rezim ishrane u zavisnosti od toga koliko je ozbiljan problem dijeta se ili placa ili delimicno placa ili ne placa. buduci da sam imala problema sa anemijom ali da nije bila opasna situacija dobila sam rezim ishrane za poboljsanje krvne slike po nekoj simbolicnoj ceni. ne secam se koliko je kostalo, al znam da je bilo ok. osobe koje zele dijete iz estetskih razloga verovatno placaju skuplje.
 
Kakav je zakonski status nutricioniste u Srbiji?

Pitam zato sto u Kanadi nutricionista moze biti bilo ko, ne treba cak ni u skolu da ide. Tu mogu biti razliciti kvazi-strucnjaci (pij 10 litara vode dnevno da se ocistis i slicno).

Dok za registered dietician, univerzitet 4godine, stazira i nacionalni ispit. Posle toga smatraju se medicinskom profesijom.
Registered dietician, professional dietician, licenced diteician su zakonski zasticeni termini.
 
mene zgrazava sto se taj trend samoubilackih dijeta prosirio i ovde u Srbiji kod privatnih lekara. prosto bih im svima koji propagiraju Nera dijetu i slicne zatvorila ordinaciju a sa ordinacijama i njih cusnula u zatvor gde bi im dala da isprobaju te cudotvorne dijete
 
oh boze, sta sve necuuc ti:dash:. kakve bre dijete sa inernate!! to samo uspora metabolizam. ja sam zivi primer! dok nisam otisla kod jagode jorge, nmasi uspela da smrsam. i zato klanjam joj se:worth:. a to da vam je dijeta od pomenute doktorke izazvala nus pojave, cisto sumnjam. mislim da je to neki poremecaj koji je tinjao u vama. jos jednom ponavljam, zod abar izgled potreban vam je nutricionista, a ne internet!:ok:
 
Јагода Јорга није нутрициониста.
Он је пре свега доктор медицинских наука. Докторирала је на хигијени исхране. :) Због скидања килограма ја бих увек прво код ње отишла.:)
 
Јагода Јорга није нутрициониста.
Он је пре свега доктор медицинских наука. Докторирала је на хигијени исхране. :) Због скидања килограма ја бих увек прво код ње отишла.:)

Slazem se,sve pohvale za dr J.Jorgu.
 

Back
Top