Numerologija i astrologija

• Začetnik teme Začetnik teme X 7
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..Alo ljudi pa ne mozete s punim pravom ocekivati da 'xena' po čitav dan sedi i odgovara na naša patetična pitanja!! Ja sam jednom odgovor dobila jednom ne!! I na njenoj sam strani, pa devojka se stvarno potrudila oko svih nas!! svi oni što se BOG ZNA KAKO ŽALE ne bi odvojili ni 5 minuta za nekog od nas!! Ej, devojka nam čini uslugu i to na njenu inicijativu bez ikakve lične koristi :!: :!: pa se vi još cveljate što ta usluga ponekad izostane ili zakasni :arrow: saberite se :shock: - pa ne vrti se njoj život oko vas :idea: I da Vam je odgovorila trebali bi da budete DO NEBA ZAHVALNI, a ne da se žalite što nije. XENA ODMORI I UŽIVAJ!! :D TREBA , BRE , BITI SEBIČAN I GOTOVO :evil:

Tihana:
..Alo ljudi pa ne mozete s punim pravom ocekivati da 'xena' po čitav dan sedi i odgovara na naša patetična pitanja!! Ja sam jednom odgovor dobila jednom ne!! I na njenoj sam strani, pa devojka se stvarno potrudila oko svih nas!! svi oni što se BOG ZNA KAKO ŽALE ne bi odvojili ni 5 minuta za nekog od nas!! Ej, devojka nam čini uslugu i to na njenu inicijativu bez ikakve lične koristi :!: :!: pa se vi još cveljate što ta usluga ponekad izostane ili zakasni :arrow: saberite se :shock: - pa ne vrti se njoj život oko vas :idea: I da Vam je odgovorila trebali bi da budete DO NEBA ZAHVALNI, a ne da se žalite što nije. XENA ODMORI I UŽIVAJ!! :D TREBA , BRE , BITI SEBIČAN I GOTOVO :evil:
Još ovaj kreten iscrtao đavole !! E sad ce da ti odgovori , jedva ceka , samo ce tebi da piše 5 dana :roll:

Nastavicu da vam odgovram koliko budem mogla u toku dana.

Dala sam otkaz u firmi tako da sam sad non-stop kod kuce. Upisala sam postdiplomske studije... (ovo sve cisto ako nekog interesuje).

Nadam se da cu uspeti da vam odgovaram redom, a ne da ima nekih koji jako dugo cekaju...

Pozdrav...

E konacno neko ko bas hoce do kraja da pomogne, a ne da zapocne pa onda ispali sve... :?
Ako stignes budi ljubazna pa me "dekodiraj", interesantna mi je ta numerologija...
Rodjena sam 30.7.1977. u 21,45
Hvala puno unapred :D

Ja sam Marika.Pisem ti po cetvrti put.Znam da bi svi htjeli da im odgovoris ali meni je stvarno frka.
Naime,do prije nekog vremena sve mi je u zivotu islo glatko..Sad,kao da me je sreca napustila..Plasim se.
Rodjena sam 28.06.1983. u Cetinju(9 sati ujutro).Inace,student sam druge godine ekonomije.Molim te za odgovor.

p.s.To za postdiplomske YOU GO GIRL!!!

Cao! Ne citam dnevne horoskope jer se ranije desavalo da bas nista ne pogode.Sto ne znaci da ne verujem u astrologiju.O numerologiji sam nacula nesto od jedne drugarice.Ako budes imala vremena rodjena sam 4.7.1984. (u 19 casova i 15 minuta),nadam se da je to dovoljno.Hvala unapred.

Ne stizem da vam odgovaram kao ranije jer imam manjih problema sa virusima (kompjuterskim). Nadam se da cu ih se uskoro resiti i da ce nasa komunikacija ponovo teci istim tempom kao i ranije.

Da se ne bih morala vracati ponovo u nazad za sve vase datume rodjenja bilo bi dobro da mi ih ponovo posaljete. E sad, zao mi je svih onih koji te odgovore cekaju vec jako dugo... Verujem da cete svi dobiti odgovor. Trudicu se da vam sto vise pomognem.

Puno pozdrava,
Xena.

P.S. slika u profilu je glumica iz serije Xena-princeza ratnica...

Xena 977:
Ne stizem da vam odgovaram kao ranije jer imam manjih problema sa virusima (kompjuterskim). Nadam se da cu ih se uskoro resiti i da ce nasa komunikacija ponovo teci istim tempom kao i ranije.

Da se ne bih morala vracati ponovo u nazad za sve vase datume rodjenja bilo bi dobro da mi ih ponovo posaljete. E sad, zao mi je svih onih koji te odgovore cekaju vec jako dugo... Verujem da cete svi dobiti odgovor. Trudicu se da vam sto vise pomognem.

Puno pozdrava,
Xena.

P.S. slika u profilu je glumica iz serije Xena-princeza ratnica...
DOBRODOSLA! Hvala Bogu pa si se vratila!
Ako budes imala vremena rodjena sam 4.7.1984. (u 19 i 15) u Beogradu,nadam se da je ovo dovoljno.POZDRAV!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back