Numerologija i astrologija

• Začetnik teme Začetnik teme X 7
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rodjena sam 25.10.1976god. U horoskopu sam skorpija sa podznakom u strelcu. Znam po nesto o astrologiji i o numerologiji,ali mi do sada niko nije radio paralelu te dve delatnosti. Vec sam poslala svoju poruku tebi,ali izgleda pogresno,jer se nigde nije pojavila :wink:
Unapred hvala.

Xena 977:
Meni je drago kad mogu da pomognem, jer je isto tako i meni neko pre nekoliko godina numerološkom analizom "otvorio oči"...

Poslala sam svoj datum,ali ocigledno na pogresno mesto ,jer se nije pojavio ovde gde treba.
Molim te da mi kazes nesto vise o mom datutmu rodjenja,odnosno meni.
10.06.1977.
Hvala unapred

Ćao, ovde Tihana, meni si već odgovorila na čemu sam ti jaaaakooo zahvalna. Sada bih te zamolila, ako je moguće da mi kazes kako stojimo ja 20.03.1979. i on 27.02.1969..Puno mi znači( naravno, kao i svima ostalima) :!: HVALA TI U SVAKOM SLUČAJU :) VELIKI POZDRAV

Postovani,
znam da vam svima ove moje numeroloske analize puno znace, da vam otvaraju jednu novu istinu o vama i vasim bliznjima, da vam otvaraju um i oci, ali u nekom narednom periodu necu biti u mogucnosti da vam pisem. Nadam se da ta pauza nece dugo potrajati. Verujem da cemo od sledece nedelje nastaviti "saradnju"...

Budite strpljivi...

Puno, puno, puno pozdrava iz Novog Sada...

Ksenija.

Vidim da su svi zadovoljni tvojim odgovorima,pa si i mene zaintresovala.Zvuci zanimljivo.Ako budes imala vremena,moj datum je 30.05.1981.Unapred hvala i stvarno je lepo shvatiti da ima osaoba kao ti( strpljivih i spremnih da pomognu).

Xena 977:
Postovani,
znam da vam svima ove moje numeroloske analize puno znace, da vam otvaraju jednu novu istinu o vama i vasim bliznjima, da vam otvaraju um i oci, ali u nekom narednom periodu necu biti u mogucnosti da vam pisem. Nadam se da ta pauza nece dugo potrajati. Verujem da cemo od sledece nedelje nastaviti "saradnju"...

Budite strpljivi...

Puno, puno, puno pozdrava iz Novog Sada...

Ksenija.
Molim te..znam da vodolija i devica nisu najsretniji izbor, ali bih rado cula tvoje misljenje.Ja sam rodjena 03.02.1976 a on 14.09.1977.Mozes li ti da nas utesis i kazes na koju foru da opstanemo jer planiramo zajedno buducnost.Neznam kako da ti se oduzimo..kazi ti!Puno pozdrava sa severa planete!

RODJENA SAM 23.11.1984 Mozes li i meni nesto da kazes? A ako imas vremena da mi napises kakva mi je buducnost sa deckom/muzem rodjen je 27.07.1985? Mislim da si napisala da znas i uporedni horoskop! Unapred hvala!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back