M
millicca
Gost
13.08.1976.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jako mi je drag, samo bih volela razumeti...CAO XSENA, JA SAM VANJA IZ ZEMUNA.SUPER TI OVO RADIS, JAKO MI SE SVIDJA! MOLIM TE, JAKO BIH VOLELA DA MI KAZES NESTO O MOM DATUMU RODJENJA.Xena 977:Vama ostalima cu odgovoriti sutra jer vecina vas u dusi ima broj 8, pa cu malo istarziyi o tom broju jer je veoma interesantan...
Puno pozdrava.
CAO XSENA,Xena 977:Vama ostalima cu odgovoriti sutra jer vecina vas u dusi ima broj 8, pa cu malo istarziyi o tom broju jer je veoma interesantan...
Puno pozdrava.
DA ili NE! MOLIM TE ODGOVORI MI!Barbarella:CAO XENA, Ovo mi se mnogo dopada!!! Volela bih da mi kazes nesto i o meni i o mom ljubavnom zivotu. Rodjena sam 21.08.1974. u 10 cas i 45 min. U horoskopu, ako nesto znaci lavica podznak dupli (na samoj granici) skorpija - vaga.
![]()
Ludo zaljubljena u osobu rodjenu 25.01.73.DA ili NE! MOLIM TE ODGOVORI MI!
Anonymous:Xeno ako se krstis ne bi trebalo da se zezash sa numerologijom... :?

Barbarella:CAO XENA, Ovo mi se mnogo dopada!!! Volela bih da mi kazes nesto i o meni i o mom ljubavnom zivotu. Rodjena sam 21.08.1974. u 10 cas i 45 min. U horoskopu, ako nesto znaci lavica podznak dupli (na samoj granici) skorpija - vaga.
![]()
ON 23.01.73. MOzemo li uspeti? Hvala
smeska:Ako mogu da ti olesnim u pretrazi za moje tumacenje,ja sam rodjena u 03:20 ujutroDa te podsetim i na moj datum 15.04.1972
))))
)))
))tj rodjendan
))!!
))!!!
))
)) od MisterySrecan rodjendan!Mistery:Nadam da ces me sutra zaista lepoooooooooo))))
obradovati)))
Jer ipak je sutra moj dan))tj rodjendan
))!!
rodjena:27.01.1980
Pozdrav veliki.....i naravno ZELJNOOO ocekujem tvoj odgovor))!!!
Pozdrav))
Caos)) od Mistery