P
pticica..
Gost
Pozdrav za nasu vrednu Xenu77,
nadam se da ce i ostali odgovori stici tokom ove nedelje..
nadam se da ce i ostali odgovori stici tokom ove nedelje..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Xena 977,hvala ti puno,zaista si pomogla!!Xena 977:Za kumce:
Datum rodenja: 17.07.2003.
Njegov kod je: 6(ponašanje) 5(telo) 2(duša)
Brojevi koji fale u kvadrantu: 4 i 9
On je VODA. Zenski princip. Volece da prima i daje savete. Bice pravi diplomata. Pregovarac.
Bice popularan si u drustvu.
Nece volieti da ulazi u konflikte sa ljudima. Ovo mu moze prdstavljati problem, jer nece umeti da pokaze sve svoje kvalitete.
Mora biti sigurniji u sebe i pokazati sve sto zna.
Veoma ce biti brizan i zelece da mu svaka veza uspe, ali mora biti obazriv da ne bi bio povredjen i razocaran.
U vezi ce se prilagodjavati i menjati sve dok bude bio srecan.
Nece podnositi izdaju i prevaru.
Kuca (dom) bice veoma vazno mesto za njega. Mozda bi u zivotu trebo da se bavis nekim zanimanjem koje je vezano za uredjenje doma, baste i slicno. Posto ce biti brizna osoba mogoa bi da bude i: doktor, socijalni radnik...
Tvoja boja je plava i ona oslikava tvoju licnost.
Pozitivne karakteristike:
- strpljenje,
- ljubaznost,
- obzirnost,
- nežnost,
- duhovitost...
Bice veoma nemirno dete (zato što je u telu nosi broj 5) i obavezno treba da se bavi nekim sportom.
Treba obartiti pažnju na sledece: pošto voli da daje, ali i da prima savete mora se obratiti posebna pažnja sa kim se druži, da ne bi potpao pod loš uticaj. Njega samo treba "zaposliti" u toku dana tako da gotovo i nema slobodnog vremena (sport, jezici, kompjuteri...)
Nije baš vredna i disciplinovana osoba, te mu te karakteristike treba usaditi dok je još jako mali.
Njega doslovno "kroz život treba voditi". Nece baš znati šta želi u životu i od života. Tu mu treba pomoci...
Nadam se da sam vam oboma pomogla.
Pozdrav.

ops: bas sam tuzna
jako mi znaci da mi pogledas i s nestrpljenjem ocekujem tvoj odgovor :shock: molim te pogledaj
ja sam rodjena 13.1.1987 a moj decko 9.5.1985 puno pozdrava :wink:
ops: X 7 mene si zaboravio?
Zirafa pita za 11.05.1972. Xena 977:Pozdrav Marijass!
Datum rodjenja: 16.08.1978.
Tvoj kod je: 6(ponasanje) 7(telo) 4(dusa)
Brojevi koji fale u kvadrantu: svi brojevi postoje u kvadrantu
Ti si veoma samostalna osoba.
Vredna si. U zivotu ces, htela to ili ne, jako mnogo raditi i raditi.
Ti plenis svojom pojavom (plenis, ali nikada ne osvajas vec bivas osvojena).
Imaš razvijenu jaku intuiciju. Telesno osecaš druge ljude.
Ti simbolizuješ veliku disciplinu, snagu, postojanost i obicno umeš da pribaviš sve da bi se neki posao obavio efikasno i dobro.
Moraš biti više fleksibilnija i elasticnija. Opusti se...
Posao kojim bi se mogla baviti su sve one oblasti koje zahtevaju posvecenost radu, istarjnost i cvrstinu (medicina, matematika, gradevina...)
Svaki put kad u životu postigneš svoj prethodno zacrtani cilj, zaustavi se i nagradi sebe.
Nadam se da sam ti pomogla.
Pozdrav.
)))aj budi veliko srce
))))kao sto vec jesi....pa odgovori i meni..jer si me bas zainteresovala...a i numerologija mi nije toliko"strana"!Zaista je interesantna
))!
))!!!Jupiiiiiiiiiii
)))

molim te nemoj me zaboraviti 18 05 1982 ako je bitno vreme rodjena sam u 07 30.hvala hvala hvala!!!!! 8) :?Xena 977:Nema problema. Svima cu rado odgovoriti samo mi treba malo vremena, ipak sam ja zaposlena...
Xena 977:Nadam se da niste odustali od cekanja jer odgovori stizu uskoro...
Strpljenje je majka mudrosti :wink:Gost1:Xena 977:Nadam se da niste odustali od cekanja jer odgovori stizu uskoro...
Nisam odustao od cekanja ali bih te zamolio za malu prednost u odnosu na ostale za Alfa i Gosta1. Stvarno mi je bitno da znam. Unapred zahvalan.